Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Arbetslös och föräldraledig..

Fåglar vid grillen

Fåglar vid grillen

Ja det är inte så dramatiskt som det låter. Den 14:e dec tar jag föräldraledigt till och med den (prel) 7 Januari  då jag börjar på mitt nya jobb.

Nya utmaningar

Ja det ska bli kul med lite nya utmaningar och nya arbetsuppgifter. Och även kul att få nya arbetskamrater. Allt har väl varit klart ett kort tag men inte alla detaljer. Vilket är så lite fortfarande för det kan ändras lite hit eller dit. Men i grova drag är det så här det ser ut.

Föräldraledigt

Ja tänkte jag skulle få lite mer tid med våran underbara 1 åring och få lite mer tid med dom andra barnen efter skoltid. Så förhoppningsvis ska vi väl hitta på saker på eftermiddagarna hade jag tänkt.

Men av erfarenhet så vet jag att det faktiskt kan hända saker så det inte blir av. Så håller det öppet. Vill någon ha lite kaffe besök på dagtid så får ni hojta till så kan jag kanske komma på kaffe.

Prel foto tur i helgen..

Eventuellt så blir det en foto tur till Gyllbergen eller så blir det en tur med lite barn. Lär ju passa på när dom ”hotat” med värme. Inte för att det ser så ut just nu kan jag tycka. Här i Borlänge är det grått och trist för tillfället.

Har ni spanat in min senaste bild från min foto tur till Njupeskär?

Njupeskärs vattenfall
Njupeskärs vattenfall, Fulufjällets national park

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!