Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag

Arkiv och Fotomässan

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Så har man vart på fotomässan … Och kollat igenom mitt arkiv med gamla bilder… Jag vinner inte något pris i bra bilder från start.

Fotomässan / Explore

Ja dit var jag i helgen med en kollega som också har ett foto intresse. Var bara där på Lördagen. Lite besviken är jag för hur fotomässan utvecklas. Dock tycker jag att gå ihop med Explore (Gamla vildmarksmässan) var ett steg i rätt riktning. Dock så är jag lite besviken på utbudet. Dom som hade mest utbud som verkade vara intressant var Moderskeppet som hade flera ”intressanta” samtal/föreläsningar. Men deras mål är ju utbildningar så det ska ju vara intressant. Så man ska dras till dom och deras utbildningar.

Men i sin helhet saknade jag utställningsytorna och vissa leverantörer. Eller ja jag saknade Canon där. Och flera andra med, men vet inte om de har kontor i Sverige så kan nog vara det som är orsaken.

Var även att kollade på Explore delen av mässan och det fanns ju en hel del där som jag inte förstod ett skit utav. Men det är väl så när man inte är så insatt i det.

Bild Arkivet, Jag har utvecklats!

Gick igenom mitt gamla arkiv av bilder i dagarna och har insett hur mycket jag faktiskt har utvecklats. Sjukt att se bilder från 2010 när jag tyckte att jag var sjukt bra och bilderna suger verkligen.. eller ja inte helt. Många av bilderna är ju bra som i ett familjealbum men som i ett foto portfolio så passar nog inga alls. Men så är det väl när man lär sig saker. Men man ser på bilderna hur mycket man faktiskt utvecklas. Vilket jag tycker är sjukt kul att se.

Men man utvecklas inte av att inte fota och jag känner för få som vill vara med på bild känner jag. OCH som kan när jag kan. Vet att det är många som vill bli fotade och många som vill få sina barn fotade. Men oftast är det ju ingen som kan på sen kvällstid. Så måste få till lite mer avancerade planerade projekt kanske. Men jag kan ju inte genomföra allt själv så lite assistans behöver jag nog tror jag. Så om nån har några planer så fråga gärna mig om jag kan vara med.

Jag vet att jag inte använt mina egna bilder på bloggen men det ska ändras på sen längre fram. När jag får tid att fota mina egna bilder.  Så blir det ändring på det 😀

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: