Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

”Barnledig” och KAOS! :D

Fåglar vid grillen

Fåglar vid grillen

Ja det har vart en vecka av kaos och mycket barn. Så föräldraledigheten med barnen vart lyckad tycker jag. Men snart åter till vardagen.

Lovet är …

snart slut. Till barnens tycke kanske inte så kul men för min del så är det åter till vardagen. Men vi har gjort ganska mycket fast ändå väldigt lite. Så här i efterhand känner jag att jag saknade natur upplevelser.  Hade kunnat ta med mig barnen på roligare saker än det som vart av. Eller ja jag kanske skulle tyckt det var roligare. För jag har kommit fram till att jag är en liten natur människa. Och jag känner att naturen är faktiskt lite eftersatt just nu. Vilket inte är så bra kanske. Så får försöka hitta på något ett annat lov.

Har det vart lugnt?

Nej verkligen inte har vart fullt upp och en smutta kaos. Vi var till barnens gudmor och hälsade på och hade även med mig 2 extra barn så vi var helt plötsligt 2 vuxna och 10 barn …. OMG va de kan väsnas. Dom 4 största barnen väsnades inte så mycket alls faktiskt utan var som tonåringar brukar vara tror jag.

Men dom andra barnen ska vi inte diskutera. Det var fullt ös medvetslös till på tok för sent och på tok för tidigt på morgonen. Men vi har haft det enormt trevligt och det var ju faktiskt rätt skoj ändå. Även om jag inte väljer att göra om det de närmsta tiden. För hua va barn kan väsnas och stimma när dom har roligt.

Snart åter till ”verkligheten”

Ja snart är lovet slut och likaså föräldraledigheten. Ska bara skriva klart denna blogg sen ska jag försöka sova. För som sagt det är snart åter till vardagen. Jag hoppas att barnen haft ett bra lov i alla fall. Och det tror jag.

Har skaffat mig en skrivare!!

Ja har ju även passat på att skaffat mig en riktigt skrivare nu. Så nu har jag ju skrivit ut mina foton och satt upp dem på väggen och har dem även till salu för den som är intresserad. Har just nu bara skrivit ut några bilder till väggen här hemma.

Finns möjlighet att bli fotograferad och få utskrifter samma dag.
(Inte i stora mängder det är tyvärr beställningsvara)
Kontakta mig via min fotograf sida så diskuterar vi pris och tid.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: