Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Canon lanserar spegellös kamera! (EOS R)

Canon EOS R + RF Lenses

Canon EOS R + RF Lenses

Det jag väntat på har nu kommit, men frågan är: Är det verkligen värt det? Är Canon EOS R min nästa kamera eller ska man fortsätta fundera på Sony?

Canon vs Sony

Ja det är ju tanken att skaffa sig en spegellös kamera som hägrat ganska så länge. Dock hur man än vänder och vrider på det så är det ju en ganska så stor investering som krävs för att göra detta. Så jag lär vara 110% säker på vad jag vill innan jag ens gör något. Och nu är vi i det läget som jag faktiskt väntat på ett tag… Canon lanserar sin spegellösa kamera EOS R.

Av att bara titta på specs är kanske inte det viktigast utan kanske känna sig fram att det är rätt val att göra? Så då är ju frågan hur man ska göra. För jag tror ju inte att varken Sony eller Canon skulle låna ut sina kameror till mig så jag fick testa dem och göra mitt val där efter. Och jag har definitivt inte råd att köpa bägge kameror att ha på hyllan. Bara för att testa. (Lär nog även dröja ett innan jag har råd att köpa nån av dem) Men drömma det kan jag göra.

Känner jag någon som ska köpa EOS R?

Hojta gärna till så jag kan få klämma och känna på den. Vore kul att få testa lite innan. Kanske dröjer tills Canon släpper nästa modell av spegellös som jag har råd att byta. Fast det får vi väl se sen. Kanske vinner på lotta?

Om ifall att!!

Om någon från Canon och Sony läser detta så kan jag jätte gärna göra en jämförelse review av dessa kameror för att se skillnaden från en ”amatörs” synvinkel. Kan till och med tänka mig göra en video om det i så fall. (Om ni hittar hitta så tror jag nog ni hittar ett sätt att kontakta mig med)

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: