Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Då var julen typ avklarad? Nyår nästa!

Lämnar fulufjället

Ja vi har överlevt en jul igen, helt otroligt. Nu är det bara resten kvar. Nyår och så Linns födelsedag … och så ska vi på Rosenström på Lördag hur konstigt känns inte det? Var ut på Juldagen med en ”del” av gänget, och nu på lördag ska jag (vi) ut igen? Känns lite skumt å så men man är ju inte riktigt van heller. Känner mig sliten sen sist också. Och inte var det sämre för man var på ”Mellandags LAN” på kontoret. Känner så här i efterhand att jag borde ha valt bort en av dessa evenemang. Men mest för att man är så jävla slut i kroppen efteråt.

Julen är inte riktigt slut än…

Nej så är det, alla julklappar är inte utdelade och allt är ju inte helt klart. Nu ska det shoppas för barnen sen. Sen har vi lite paket som lär levereras också sen. Så blir väl ut och ränna lite för att se till att alla får sina paket. Men det hinns nog kanske inte med i år?

Gott nytt år…. eller?

Ja nytt år är på väg och man blir bara äldre och äldre. Inte så man direkt blir yngre men jag känner en viss optimism att nästa år 2018 kommer bli ett helt awesome år. Ja för er som faktiskt redan vet så är det ju planerat ett bröllop då, kanske fler men de känner jag inte till. Men Mitt och Linn´s. Om hon nu fortfarande vill ha mig efter allt detta festade sista veckan på året. Jag har ju massa foto resar planer också som jag hoppas hinna förverkliga under året och då blir jag ju borta ännu mer.

Så nu avslutar vi detta år med stil och siktar in högt på 2018!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: