Mitt liv mina äventyr

Fiske, Foto, Jag, Projekt, Vardag

Det händer mycket nu

Fin abborre

Fin abborre

Ja det har hänt mycket på senaste tiden och det senaste kan man faktiskt läsa om i tidningen. Vart lite snopen när man ska lämna dottern på förskolan men vi fick gå hem igen.

Så ja det händer mycket!

Ja ibland är inte livet riktigt som man tänkt och det är ibland väldigt stressande. Men nånstans lär man ju försöka göra det bästa av situationen ändå. Det är ju en del som händer som jag inte riktigt vill dela med mig av här av personliga skäl och för respekt för andra. För allt handlar ju inte bara om mig. Sen är det ju allt det här med julen också. Sen i Måndags när jag skulle lämna minstingen på förskolan så fick jag vända i dörren på förskolan. All personal var sjuka. Nån var konstaterad med Covid-19. Hemskt det där Hoppas den eller de blir friska.

Sen så vill jag att det ska hända mycket!

Ja så är det ju också. Jag vill att det ska gå att fiska igen. Saknar möjligheten att åka å fiska utan att frysa sönder fingrarna. Även om det går att fiska än. Men det är ju inte långt kvar till vårens Gädd fiske. Och till våren har vi tillgång till en båt också. Som behöver lite kärlek . Så där vill jag ju att det ska hända mycket nu under vintern innan det är dags att köra igång med fisket. Försöker faktiskt fokusera ganska mycket på detta och mitt jobb. Och så klart så drömmer jag om en massa fiske till våren och sommaren. Och även andra äventyr så klart.

Fotograferingen har legat på is!

Det vill jag ändra på också mitt i allt detta. Hur nu det ska gå att få tid till vet jag inte. Men får helt enkelt försöka fota en massa när vi är ute och fiskar. Måste dock hitta ett vatten säkert sätt att transportera kameran i en båt sen. Den är vatten tålig men den tål ju inte att bada i vatten. Så enkla billiga tips mottages tacksamt.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

4 Kommentarer

  1. Undervattenshus till kameran, så kan du bada hur mycket du vill med den när du är ute och fiskar! 😀