Mitt liv mina äventyr

Vardag

Föräldraledighet – Tekniska problem

Lekparken med Freja och Caspian

Lekparken med Freja och Caspian

Ja nu är det min vecka att vara hemma och vara föräldraledig. Så vi börjar veckan med att försova mig. Och jag är ju inte direkt snabb att komma iväg direkt så vi fick gå raka vägen till biblioteket. Men det gick ju det med. Så ikväll ska det bli lite intressant att se vad vi ska läsa för något.

Tekniska problem…

Ja min blogg har under dagen haft lite tekniska problem och ska nu vara åtgärdade tror jag. Eller jag hoppas. Anledningen till att jag försov mig var för att det strulade i natt. Dom tekniska problemen tror jag nu är lösta helt och jag hoppas att sidan nu laddar lite snabbare.

Så föräldraledig…

Ja denna vecka är det min tur att vara hemma och ta hand om barn. Så jag funderar på en utflykt på Fredag. Efter att barnen slutat skolan. dock innebär det att jag måste köra alla barnen till skolan på morgon så jag kan hämta hem dem. Dock hänger det lite på hur vädret ser ut. Men det visar sig.

Tanken var ju att städa?

Ja tanken var ju att städa medans minstingen sov men så vart det inte som det krånglade en massa. Så jag får helt enkelt städa efter jag hämtat hem Dagis barnet. Som jag på tal om måste packa ihop mig för att gå å hämta.

PS: Det är snart jul?

%d bloggare gillar detta: