Mitt liv mina äventyr

Fiske, Jag, Vardag

Nu är det slut…

Vintern på Bysjön

Bysjönrundan

Ja lite så är det, men bara för denna fiske säsong. Men samtidigt så är det bara att vänta på att isen ska bli hård och att man kanske kan få sig en tur på isen.

Så är det slut på fiske i år?

Ja för tillfället så är det ju de. För som det ser ut nu kommer man inte hinna med att fiska nå mer i år. Men vi kan ju alltid hoppas på att isen blir tjock innan året är slut så att vi kan få ut och fiska lite till i år. Annars blir det väl inte att fiska före nästa år. Men vi får hålla tummarna på lite is. Och lite lycka i vinterfisket. Om det nu blir av vilket jag hoppas. Eller ja jag tror det blir av, måste nog dock kanske skaffa mig lite varmare kläder så jag kan vara ute utan att dö frys döden före jag får upp fisken ur vattnet.

Så vad händer annars då?

Det händer väl alltid nått. Min näst äldsta jänta går i gymnasiet. Så nu har jag 2 barn som går i gymnasiet, hur nu det kan vara så för så gammal är jag inte. (Även om de gråa håren har börjat göra sig allt mer synliga). Och så går väl planen att bli Robin hood så där. Annars så händer det nog inte så mycket. Finns lite saker planerade. Skriver kanske om det lite längre fram.

Det som har hänt i alla fall att min telefon gjorde slut med mig. Den ville inte vara med längre. Så nu har jag vart ”telefon” lös ett tag tills i lördags. Så nu börjar vintern komma närmare och jag är inte helt förtjust i denna årstid även om jag faktiskt tycker om vinter. Bara att jag inte tycker om att frysa och att det är mörkt hela tiden. Annars gillar jag faktiskt det här med snö.

Har börjat fundera på att bygga om kast däcket på båten. För att skapa mer förvaring och att se till att gömma undan batterierna bättre. Sen behöver man kanske ha ”torr” föråd att stoppa grejer i som behöver vara torra oavsett väder. Idéerna är många men behöver få ner det till nån form av bas. Och sen försöka genomföra dessa under vintern. Kommer nog inte vara det enklaste som jag inte tycker om kyla!

Behöver ta mig lite tid att fota….

Ja det är väl det enda som jag reflekterar över att jag inte tar mig tiden att gör. Så saknar det en hel del. Men samtidigt så kan man inte gör allt man vill samtidigt för man har inte så mycket tid. Även om man önskar sig de ibland. Så om du som läser detta är någon som fotar och vill ha sällskap, då får du gärna fråga om jag ska vara med. Är ju inte bara fiske som är på hjärnan även om många tror de. Och ja jag vet jag skriver mycket om att jag inte hinner och att jag vill, men det handlar ju oftast om prioriteringar. Och jag är SJUKT dålig på att prioritera att göra något själv. Det är inte riktigt min grej.

Så funderar på att säga upp studion jag har för att fota i för det blir på tok för lite tid där. Är nog flera månader sen jag var där sist. Eller ja var inte så länge sen jag var där men länge sen jag utnyttjade den. Men åter igen så finns tiden så går ju det att lösa. Jag är ju dålig på att prioritera för finns annat som hamnar mer på prio listan (Fiske). Men får försöka se till att utnyttja vintern när det inte blir lika mycket fiske att använda den tiden till att fota.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!