Mitt liv mina äventyr

Jag, Träning

Ska bli Robin Hood!

Bågskytte

Bågskytte

Ja kanske inte riktigt som Robin Hood men har börjat skjuta lite pil med min dotter på BK Dalpilen. Men nått mål kanske man ska ha!

Första träningspasset för att bli Robin Hood!

Om man ska tro att man kan bli så bra. Men idag var jag och mitt mellersta barn på vårt första träningspass för pilbåge. Mycket har vi att lära oss men vi träffar tavlan i alla fall. Var riktigt kul att skjuta. Så ska bli intressant och se hur mycket man lär sig nu då. Men en aktivitet två gånger i veckan så lär det nog inte gå så långt innan man blir lite bättre i alla fall.

Och jag har hört nånstans att övning ger färdighet. Min dotter är ju i alla fall mycket bättre än mig på att sätta pilarna nära varandra. Där får jag kämpa som tusan med. Men nått måste man ju ha att utvecklas med. Men vi har inte skjutit mycket med pilbågen så än är det långt kvar.

Så hur blir det med fisket?

Ja det håller jag på med än även om det skrivs ganska dåligt med sånt här på bloggen. Men följ Bottennapp på ansiktsboken eller på instagram för att se mer vad som händer där. Sen har vi ju även vår websida också.

Snart blir det nog en fiskevända norrut och då ska jag nog försöka ha kameran med lite mer. Men vi får se hur det går. Kameran var med sist också men den vart oanvänd. För mycket fiske på hjärnan.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!