Mitt liv mina äventyr

Jag, Vardag

Första veckan av pappaledig och hur känns det?

Lekparken med Freja och Caspian

Lekparken med Freja och Caspian

Ja hur känns det?

Pappaledigheten är nästan slut. Sambon ska ju jobba hela helgen också visserligen men i morgon kväll ska jag ha lite ”pappa” tid. Ska se om man kanske kan få till några natt foton. Men vi får se om jag har skillsen kvar. Och om jag hittar nånstans att fota? Men för att gå tillbaka till att vara pappaledig så ja det är rätt mycket jag behöver tänka på 😛 (Mer än vanligt plus det vanliga som jag är dålig på att komma ihåg) Och på tal om att komma ihåg… tvätten … ska väl gå och fixa den nu (Inte för att ni märker nått :P).

Så där inte klar men jag har i alla fall startat torktumlaren. Idag så har E fått lagat maten med viss assistans. (Tyckte hon skötte sig bra). Fast jag kanske hjälper för mycket? Maten vart god men det var nog för att vi skippade en massa oliver 😛 Men ja det var oliver i ”tomatsåsen” också så helt utan var det ju inte. Minstingen har vart på relativt bra humör idag. har i perioder fått lite saker gjort. Det jag inte lyckats med är att städa i köket. Men det kanske jag borde göra nu? Nej skriva klart först 😉

Är helt klart ovan att vara hemma och ta hand om allt. Det lär väl ta ett par veckor att gå igenom och ”lösa” alla mina planerings problem. Men nu till veckan blir det jobb. Och åter till de rutiner som jag ”kan”. Ska dock bli intressant och se hur min äldsta jänta ska klara av att hantera att hon inte har ett busskort (Hon fick det stulet och lär klara sig utan tills på Fredag). Återkommer hur det går i detta!?

Så vad har jag gjort då?

Jag har inte hunnit med speciellt mycket. I ärlighetens namn trodde jag att jag skulle hinna med mycket mer än vad jag gör. Har hunnit med lite Pokemon GO på vägen till C´s dagis, och ytterst lite Ingress (Enlighted så klart!!!!) Utöver detta så har vi vart ut till en lekpark. Vart en dag och hälsat på min pappa. Och inte ett enda träningspass. (Skäms) fast jag har ju faktiskt vart ute och gått!!

Så nu när jag har någorlunda hum om vad som gäller när det kommer till vad som händer och vad som skall göras osv. Kanske man kan planera in lite mer rörelse i alla fall. Men det är en vecka bort innan jag är pappaledig igen. Så nu ska vi fokusera på helgen sen på Måndag är det åter till jobb som vanligt! Skall försöka få in nån fotokväll också. Ja det är ju dags att uppdatera bilderna på barnen här hemma. Men mer om det i ett annat inlägg.

Nu skall jag göra lite mer ”nytta” sen så blir det nog att finslipa lite mer på min blogg sen så blir det nog sängen skulle jag tro. (Just ja måste ju ta mig till ett Pokegym/Pokestop och snurra.

Kolla gärna mina bilder på nedan sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

Nej Tack och hej leverpastej!!