Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Resor

Fotomässan och ”kaos”

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Lite planerat för veckan..

Fotomässan här kommer jag..

har bestämt att jag ska åka på fotomässan med en arbetskollega i helgen. Så man kanske ska kolla upp vad man ska sikta in sig på. Vet inte riktigt vad som jag vill gå på än men det kommer har suttit och gått igenom utbudet. Det är ju dessutom två mässor i en och jag tror det kan finnas nått på den andra med. Men inte lika intresserad av den mässan så vis men det finns säkert nått intressant där med. Hoppas det finns nån form av utställning. Nu blir det bara en dag ner så blir ju lite begränsad av utbudet. Men det ska nog bli bra ändå.

Så frågan är ju ska man ha med sig kameran ner eller är det bara en extra ”last” ? Men har jag inte kameran med mig så blir det ju heller inget fotat. Så är lite kluven faktiskt.

Mässan innehåller ju även en mässa till som är lite intressant med tanke på mitt vandrings intresse som uppkommit så finns säkert nått där med.

Kaos hemma…

Ja i helgen ser det dessutom ut att bli lite kaos hemma, då äldsta dottern ska ha en tjej kväll… får väl se hur det slutar .. *panik*. Får se hur många dom blir allt verkar ju inte vara klart än (Hon fick väl typ ett godkännande idag så hon har väl inte hunnit.)

Första dagen tillbaka på jobbet…

Ja den spenderade jag med att komma in på kontoret sedan åka till Akuten och vänta på en läkare. Ja bättre start kan man väl ha. Och nej det var inget allvarligt. Bara en ”skadad” muskel som behöver läkas. så bara att le och vara glad.

Nej nu måste jag göra ett ryck och gå å lägga mig så jag får sova lite tills imorgon.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: