Mitt liv mina äventyr

Foto, Vardag

Fullt hus igår och idag tar vi det lugnt

Vatten

Ja igår var några av barnens gudmor här på besök med familj så det var fullt hus hela kvällen. Glada lekande barn och äldsta jäntan visade att hon kunde göra storkok. Hon kan bara hon vill och har lite intresse. Hon själv som valde att laga maten så tror det gjorde en hel del. Riktigt kul att se alla barnen igen. Det är ju tyvärr inte så ofta vi träffas. Men alltid lika trevligt när vi väl träffas.

Nu försöker jag planera..

Ja och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Försöker planera i huvudet inför eventuellt nästa fotografering. Försöker även komma på hur jag ska hantera ”fotoplatser”. Vill ju inte köpa appar om jag inte vet att dom är bra för mitt ändamål. Och jag vill även att de även ska finnas både till Android och till Apple. Vilket inte alltid är så lätt. Har fått förslag att använda Google Maps, men det känns inte helt enkelt det med. Har även lite ”Urban exploring” som jag skulle vilja genomföra igen. Iofs mest på platser jag redan varit. Dels för att jag har dåligt med information om vart det finns ställen att ”åka” till. Och för att jag inte åker ut och letar efter ställen aktivt. Jag vet att OM jag hade haft bättre koll på Geocaching så hade det vart ett ypperligt tillfälle att hittat till nya platser. Har hållit på lite men inte alls i den utsträckning som i så fall behövs.

Idé torka när det gäller platser

Ja har du nån plats du tror kan vara vackert får du gärna hojta till om det. Jag har några få platser som jag ”snott” från min bror t.ex. Antingen kommenterar du platsen eller så delar du den direkt till mig 😉

Om du vill följa mina foto alster görs det nu på följande:

https://500px.com/UlfHagstromPhotography & https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom/

Tack och hej leverpastej!

%d bloggare gillar detta: