Mitt liv mina äventyr

Vardag

Gekås i Ullared

Yes, dit ska man inte barnbidragshelg… jävlar va folk det var, och va mycket risk puckon. Ställa sig med 4 kundvagnar i bred och stå still och prata … när det får plats 3 kundvagnar i bred…. SUCK. Vi hade lite tur i alla fall vi slapp stå ute och köa i minst 1 timme för att få komma in.

Vad gjorde vi där då?

Jo vi gjorde klart 99% av alla julklappar så det är typ klart. Sjukt skönt är det och så har jag fått spenderat egentid med min käresta. Så många steg som vi fått i helgen är antagligen orsaken till värken i fötterna ?. Hur vi ska hantera allt som är till barnen utan att dom får se ska bli intressant. Dom får nog gå raka vägen och lägga sig tror jag. Fast dom kanske vill det ändå det vet vi inte än.

Inga bilder idag då jag faktiskt vart dålig på att ta kort. Kanske får sno Linns telefon sen och sno nån bild av henne ?

Nej skriver mer sen ?

%d bloggare gillar detta: