Ulf Söder (fd Hagström)

Mitt liv mina äventyr

Foto, Vardag

Gnäll och foto planering

Njupeskär

Det har inte blivit mycket skrivet på sistone. Dels har jag inte så mycket vettigt att skriva om känner jag och dels har väl det hela med skrivande blivit rätt ner prioriterat. Men ska väl försöka uppdatera er lite. Har lite idéer och planer för min studio och jag har skapat ett Instagram konto för min foto hobby. Ni får gärna gå in och följa mig där @fotografulf. För övrigt så känner jag mig lite off för tillfället. Som en del har märkt på Facebook har jag en del mindre positiva saker att yttra mig om folk. Tror det har med det tråkiga mörka vintern att göra. Eller så är jag bara helt enkelt för rastlös eller nått.

Nog med gnäll, Nu är det ju så att jag har lite idéer för studion och några av dem kommer inom en snar framtid att bli färdiga. Och det kommer bli helt awesome! För er som vet ni vet 😛

En tur till fjällen …

Så insåg nu att jag måste försöka planera in en vintertur till Fulufjället och till Naturum. Frågan är när? Nån som vart upp dit på vintern? är ju inte mycket tid som är ljus, så man lär ju antagligen gå astidigt om man ska till fallet medans det är Golden hour. Man kanske skulle börja med att kolla upp när Golden hour är där? så man vet lite mer när man bör vara på plats? Och om man ska åka på kvällen eller om man ska åka tidigt som attans. Eller om man helt enkelt ska sova kvar nånstans närmare. Sen vill jag ju inte åka själv heller.

Så är du sugen på att åka med så hojta till. Så får vi se när det blir. Sjukt sugen på det i alla fall. Lär ju i fall fall bli en helg när jag inte är föräldraledig och inte har beredskap. Så känner du suget av en vinter tur till Fulufjället hojta till!!

Kanske kommer ett mer vettigt inlägg i veckan när jag är föräldrarledig. Beror ju lite på hur jag mår och hur julstöket går!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

Kommentarer är stängda

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: