Mitt liv mina äventyr

Jag, spel

Ingress kväll / Sjuk?

Ingress

Operation Overlord

Yes, var delaktig i ett stort projekt i Ingress igen. Denna gång var det inte så mycket att göra för mig, var bara och petade på Ingress portalerna vid Aspeboda kyrka 2 gånger. Bägge gångerna så hjälpte en motspelare till med att riva sina egna länkar som var målet. Detta gjorde dem genom att flippa sin egna portal. Sen var jag stand-by ifall något skulle hända, så passade på att göra ett uppdrag i ingress. ”Borlänge – Sports sites” hette det. Men när natten började närma sig sitt slut såg det ut så här.

Ingress status runt 01:00 tiden

Ingress status runt 01:00 tiden

enlightened

Sjuk?

Ja desto mer klockan började närmare sig slut tid vilket var runt kl 0100 så började jag få ont i halsen mer och mer. Och idag så är jag snuvig och ont i halsen och troligtvis feber. Petat i mig Alvedon och känner mig LITE bättre men inte helt. Och inte vart det att ta några kort heller blir för mörkt för snabbt samt så har vi inga fina upplysta områden i stan 🙁 men får väl försöka ta sig till typ Göteborg eller Stockholm eller nått och leta efter nån bra plats för natt foto. Aja får se hur det går 😉

Nu orkar jag inte skriva något mer. tagit mig ca 3 timmar att skriva detta. så tack och hej för denna gång.

 

%d bloggare gillar detta: