Mitt liv mina äventyr

Fiske, Foto, Jag, Vardag

Inte blivit mycket skrivet på sista tiden….

Bellas Konstverk

Bellas Konstverk

Men det händer ganska mycket och även om allt inte är sådant jag delar så blir livet väldigt tungt ibland. Men med det sagt tänkte jag dela lite positiva händelser och en del negativa.

Silas
Silas i Fulufjället

Vi börjar med det sorgliga…

Tyvärr fick vår hund somna in då han hade väldigt ont och hade svårt att röra sig. Har nog inte återhämtat mig från detta än då jag än idag kan se något som associerar med Silas och så blir jag tårögd. Kan vara så simpelt att man ser en matta som han brukar ligga på eller att man ser vattenskålen. Väldigt simpla saker. Sen när barnen berättar om sin sorg med. Det är rätt jobbigt.

Hobby och fritid…

Största abborren
Största abborren

Ja fotograferandet har börjat få lite fart igen. Då jag bytt kamera. Så det är roligt igen. Och så känner jag att fisket har faktiskt etablerat sig som nått kul att göra så det är nog med en hobby skulle jag tro. Just nu i skrivande stund är vi med i en tävling. Där vi just nu ligger på plats 195 av 620 team som anmält sig. Vilket känns rätt bra för att vara första gången. Dock är det ju grannen Samuel som stått för de största gäddorna men det är ju ett teamwork så jag är rätt nöjd än då. Den största fisken vi har är 104cm lång och hade en gigantisk käft.

Gädda....
Lilla gädd munnen

Så jag tycker det är rätt skoj. Det är trevligt och ro givande. Synd bara att barnen inte tycker lika. Men de är lite små än. Och har inte ro att sitta still eller stå still så länge. Sen behöver man lära sig lite mer vart fisken är så det blir lite lättare att fånga dem. Så kanske de tycker det är roligare. Men det är så mycket som ska till runt omkring också. Men allt sånt kommer väl med tiden hoppas jag. Vill du följa mer om Fisket så följ Bottennapp på Facebook. Och kolla in den dåligt uppdaterade sidan bottennapp.eu så kan du säkert hitta nått intressant där med. Ska försöka uppdatera lite om våran båt där. ”Fusk-Bygget-13” som jag från och med nu ska kalla den 😀

Min 75cm Gädda
Min 75cm Gädda

Glömde ju nästan mitt PB på gädda, 75cm. Dock ingen vikt på den men det är i alla fall den längsta jag fått upp.

Så åter igen ska jag försöka få fram tiden till att skriva mer.

Kanske dumt att skriva det varje gång det blir långt i mellan inläggen men samtidigt är det för att ge mig själv en brasklapp att jag behöver skriva mer. Inte så mycket mer jag vill dela med mig av nu så får försöka hitta något att dela med mig av inom en snar framtid så det inte blir så långt i mellan inläggen.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!