Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag

Inte ett foto har tagits :( Följ mig!

Nej denna vecka har inte vart produktiv på foto sidan. Men imorgon blir det foto promenad med kollegan till lunchen. Utöver det är det på tok för lite fotande. Så måste nog försöka att faktiskt boka in det i kalendern. Så någon som skulle kunna tänka sig att bli fotad och kanske villig att klä upp sig lite och göra sig i  ordning för att bli fotograferad så hör av dig!

Så vad händer annars då på foto fronten?

Jo håller på att göra i ordning en sida för mig och min älskade sambo så att vi kan gemensant dela våra alster. Dock behöver hon komma igång igen med sitt fotande vilket inte har gjort än. Men just nu jobbar jag lite på att se hur sidan ska se ut och vad som den ska innehålla. Vilket inte är klart än, håller på för fullt och kollar layout osv. Men hittar inget som känns bra. så ni får tyvärr avakta lite innan det blir något officellt. Så mer foto åt folket!

Följ mig!?!

Ja det tycker jag, antingen kan ni skapa ett WordPress.com konto och använda läsaren där för att följa mig eller så kan du registrera dig på min mail lista. Så får du ett mail så fort jag uppdaterar min blogg! (Prenumerera på bloggen via epost) Smart va? Har du en egen WordPress sida så kan du ju se allt i en och samma applikation!

Om du vill följa mina foto alster görs det nu på följande:

https://500px.com/UlfHagstromPhotography & https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom/

Tack och hej leverpaste!

2 Kommentarer

  1. Kenth Hagström

    Du har väl sett layouten som jag håller på med? 😉 Det ska ju bli ett WordPress-tema vet du! 🙂

%d bloggare gillar detta: