Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Lättare uppdatering och lite framtid..

Foto: Ulf Hagström

Foto: Ulf Hagström

Så vad har hänt sen senast jag skrev nått…

Ingen kamera ingen bild…

I fredags var jag på en tur till Lindesnäs för att lämna en av mina döttrar hos hennes mamma vid deras husvagn. Och på vägen dit var vattnet helt magiskt med massa dimma på. Helt sjukt hur mycket vatten det är och på sina håll var det helt magiskt. Ibland. Dimma som täckte typ allt vatten så det inte syntes speciellt mycket. Så ångrar mig att jag inte tog med mig kameran. Men det är ju val man gör ibland. Min tanke var ju att komma hem efteråt inte att fota. Så är ju inte så konstigt att jag inte tog den med.

Ett år äldre än igår eller?

Och idag har jag fyllt år.. Känns inte som det hänt så mycket mer i helgen. Fast jag är lite virrig också så är nog inte så konstigt om jag missat en massa. Lånade min brors blixtar för jag tänkte jag skulle försöka lära mig hantera blixtar ute. Men har inte hunnit med så mycket som jag önskat med fotandet. Men så är det ibland när det så kallade livet händer.

En ny framtid…

Men i morgon så har jag faktiskt ett nytt mål i siktet. Jag ska sakta men säkert skaffa mig allt jag kan fast på ett papper. För det saknar jag och med det så ska jag faktiskt se till att allt hamnar på pränt. Och så klart ska jag säkerligen lära mig mer också så jag blir bättre. Har dock inte bestämt mig för hur mycket jag ska köra på en gång.

Har även en tanke och idé om hur jag kan utveckla min fotografering, men det dröjer ett tag det med. Men vill du att jag ska fotografera så kostar det pengar. Handlar lite om att jag faktiskt ska ha råd att utvecklas som fotograf med. Och än så länge så är det en bisyssla. I mån av tid.

Men min vandring behåller jag i min nya framtid så ni vet!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

 

2 Kommentarer

  1. ”Bisyssla i mån av tid”, läste du det hos mig på fotomagiskt!? Va!? Texttjuv! haha 😉 Nej då, det är lugnt! Grattis på födelsedagen i alla fall! Kommer troligtvis och terroriserar dig i morgon och tvingar dig att bjuda på kaffe då jag/vi inte riktigt kunde idag!

%d bloggare gillar detta: