Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Projekt, Vardag

Lite fotande…

Någonstans i dalarna

Ja det har vart väldigt lite fotande på sista tiden även om de senaste dagarna har innehållit mycket fotande.

Eget val…

Ja denna vinter har vart ”tung” beroende på hur man ser den. Jag har tyvärr inte tagit mig själv tiden att fota till så mycket jag önskar. Och det har ju inte vart så mycket till vinter här heller. Och inte så inspirerande med en grå vinter är det ju. På sätt och vis har det inte funnits tid att fota även om jag har kunnat tagit mig tid. Samtidigt har jag saknat viss inspiration för att hitta på något. Men samtidigt så är det ju en vardag som också måste fungera. Och om man inte är inspirerad är det inte så lätt att ta sig tiden heller.

Funderar på att försöka mig på något form av foto projekt i månaden i mån av tid. Nu när det är Corona tider och man ska hålla lite mer social distans så kanske det är den bästa jag kan göra med tiden. Dock vet jag inte riktigt vad för projekt jag ska göra. Så har någon ett tips att ge så får ni gärna hojta till.

Har i alla fall fotat lite…

Ja lite fotande har det ju faktiskt blivit dom senaste dagarna. Ett projekt som har vart i tanken i över ett år skulle jag tro. Fick till slut till det. Tanken var väl egentligen att använda sig av kontinuerligt ljus och inte blixtar som det vart. Men allt kan ju inte blir som man tänk sig. Kanske får komma tillbaka och göra om göra rätt eller vad man nu säger.

Home Alone

Var även ut på en tur och kollade runt hur det såg ut runt Norr om borlänge med min bror och fick även där till några fina bilder. Inte lika mörka som det som syns ovan. Men var till ett natur reservat och gick och hittade även lite fina landskap att fota. Så blir säkert fler vändor så där. För det verkar finnas mycket fint i norra dalarna. Utan att behöva träffa en massa folk.

Så nu då?

Ja nu dröjer det väl en månad eller två innan jag skriver en blogg igen men det kommer. Kommer säkert dela med mig av mer bilder som kommer efter tiden. Om du vill se mer bilder så lägger jag ju upp dem på min instagram först och främst. För övrigt vet jag att servern är lite seg. Vet inte exakt varför den är det men ska väl ta mig tiden att felsöka det någon dag här framöver. Men den fungerar i alla fall.

En liten hemlis, Min foto sida kommer att få en ny logga snart. Den har ju ingen hemsida än. Men tänkte jag skulle göra något enkelt så småningom.

Och du, GLAD PÅSK!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!