Mitt liv mina äventyr

Vardag

Mini äventyr utanför dörren! Poddar jag lyssnar på

Grillning

Idag så har vi haft en liten grillning ute. Ett litet mini äventyr.

Det lilla äventyret

Ja idag så skaffade vi lite ved och en eldkorg och grillade lite korv ute på gångvägen utanför lägenheten. Ett ganska enkelt sätt att skapa ett litet äventyr i vardagen. Nu känner jag att vi kanske borde göra liknande grejer fast åka lite längre och kanske hitta några skogs platser att ta sig till för att fika/grilla med barnen. Eller kanske bara ta med lite varm choklad och åka till nått skogs ställe och vara en liten stund.

Även om jag helt uppenbart var sjukt bakis idag så var vårt lilla äventyr positivt på tillvaron. Så nu har jag fått mersmak på små äventyr. Så kanske borde försöka få till i alla fall ett äventyr i månaden. Borde ju inte vara något problem egentligen. Det gäller ju bara att prioritera det.

Det stora Äventyret

Njupeskär

Ja som bilden visar ovan dit vill jag åka nu när det är vinter. Fast som alltid annars vill jag inte göra äventyren själv. Fast man kanske borde göra det själv, så man kommer över det där med att man inte kan göra sånt själv. Sen har jag ju andra planer också men vi får se hur allt hamnar i kalendern.

Så vill du vara med och påverka och vara med på mina äventyr får du ju hojta till!

Hittat en del nya Poddar…

Har hittat en del nya poddar att följa, inte en enda handlar om IT relaterade saker .. Dessa poddar får mig mer inspirerad till att faktiskt göra något. Känner att jag saknar en massa kunskaper som lite av det kan man få tips om där. En av poddarna är ny och en är från SR. Vilket jag förstått som är upplagt så att alla avsnitt kommer på en gång vilket jag kanske kan tyckar är dåligt. Men har inte bestämt mig helt vad jag tycker om dem än. Då jag inte lyssnat på allt än. Kanske sätter upp en sida som jag uppdaterar med poddar jag som jag följer.

Listar dem nedan med aktuella poddar jag följer:

 

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: