Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Träning, Vandring, Vardag

Nu får vintern ta slut

Vintern på Bysjön

Bysjönrundan

Nu vill jag att det ska bli sommar… Vintern brukar ju inte vara så här länge utan brukar ju vara mer vår nu. Men nu får den ta slut så man kan börja gå ut i skogarna och vandra på Lederna kring vår fina hemstad..

Nu får vintern ta slut…

Har precis upptäckt en app/sida som var ganska hjälpsam kan jag tycka. Dock blir den nog mer hjälpsam om fler använder den tänker jag och nej detta är inte betalt på något vis. Men jag tror på idén men jag tror att för att den ska lyckas så behöver fler vara medverkande och hjälpa till. Såg den faktiskt när vi var på kupolen och jag var och köpte oss en varsin latte (Latte föräldrar som vi är). Så nu kanske du undrar va det är för nått, jo Naturkartan heter den. Finns som app till Android och Iphone (osäker på hur bra dessa är) men web sidan gillar jag.

Så varför vill jag att vintern ska ta slut.. Jo för det är för mycket snö (Tror jag) för att vandra i skogen och på dessa vandringsleder. Fast jag vet inte egentligen för jag har ju inte vart ut och kollat. Kanske går att gå de flesta leder. Så har funderat lite på det här hur mycket ska jag ut? Och som jag faktiskt har en lång vandring planerad så måste jag nog se till att träna på det här. Så med full packning på dagstur minst 1 gång i månaden. Kanske mer, plus mina vanliga träning som jag MÅSTE komma igång med. 2 – 3 gånger i veckan.

VAB ställer till det…

Vet inte varför egentligen men så fort det vabbas så ”skippas” träningen. Även om jag faktiskt kan åka när sambon kommer hem så gör jag det inte. Vet inte varför egentligen. Men det är nog den där latmasken i mig den som inte riktigt vant sig med att min hjärna vill träna. För jag vill, det är inte det som är det. Är jätte skönt efter man tränat och fått duschat och ska sova. Men varför funkar man så egentligen? Nu får vi helt enkelt försöka och alla får hjälpa till och pusha mig till träning.

Det här med natt foto…

Ja det är ju också ett kapitel för sig har jag kommit fram till. Är ju inte direkt som att fota porträtt foto eller dylikt. Det är ju verkligen mer tekniskt. Speciellt om man ska fota stjärnorna. Vilket verkar vara rätt skoj. Så det ska utforskas mer. Det innebär ju tyvärr en del timmar på fel sida dygnet. Men det kanske det är värt. Mer om detta kommer sen längre fram.

Nu så ska jag nog börja avrunda för kvällen och fundera på sängen. Är ju jobb i morgon och sambons tur att vabba.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: