Mitt liv mina äventyr

Foto, Träning, Vandring, Vardag

Pokenad / Fotoplanering / Modell

Frisk luft …

Ja imorgon hoppas jag på någorlunda fint väder så vi kan ta en pokenad och jag får gå lite mer med mina vandrings skor. Och samtidigt få lite frisk luft och göra något med barnen medans sambon skall sova då hon jobbat natt och ska jobba natt igen. Och frisk luft hjälper kreativitet har jag hört. Då jag har en del Fotoplanering i tankarna.

Fotoplanering

Funderar hur man rent praktiskt ska få till en fotografering då jag har en MUA som behöver ha tid. Jag har en (inte klart om vem detta blir än) modell som ska ha tid och vädret ska vara på min sida och ska finnas tid för alla. Hur gör alla andra som håller på med sånt här?

  1. Vem vill stå som modell ?
  2. Denna modell behöver även en klänning (Inget jag kan direkt bidra med 😛 ) Jag vet att en person som läser denna kanske har en ide på att hjälpa mig 😛

Så detta är ju bara en del av allt. Dock känner jag att det som saknas mest är tid. För jag vill ju göra massa saker mer, vandra i fjällen vara med familjen osv.  Sen att hitta någon som vill stå framför kameran också. Inte för att de vill ha en porträtt bild utan för att ställa upp och göra mitt projekt.

Så vad menar jag med Modell

Ja jag menar någon som kan stå framför kameran. Följa med till olika platser och ta olika typer av bilder och som trivs med det. Gör inget om det är en kreativ personer och hjälper till. Så om någon känner sig träffad så får ni ju gärna höra av er. Det är ju inte så att det kommer att hända något i morgon utan det krävs ju ”planering”. Hur man nu lyckas med det.

Så till sist…

Ja denna blogg post den hamnade från en sak och sen till något helt orelaterat. Men det är nog lite så denna blogg kommer att se ut för jag är lite så när jag får tänka för mycket och inte fokusera på en sak åt gången .. 😛

Ni får jätte gärna kontakta mig något något av följande sätt:

  • Ni kommenterar på denna blogg.
  • Ni når mig på min Facebook sida https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom
  • Om det inte gäller Fotografering så kan ni alltid kontakta mig på min vanliga facebook sida 😉
  • Ni känner mig och kan skriva på Messenger eller skicka ett SMS eller ringa.