Mitt liv mina äventyr

Vardag

Så gammal är jag INTE!

Uppklädd för bal

Uppklädd för bal

Jag har en dotter som nu slutat nian. Hur går det ihop, för så gammal är ju inte jag? Eller är jag det? Kanske dags att erkänna det.

Skolavslutningen fyld av stress är nu klar!

Ja när man har så många barn som jag har och dom är utspridda på olika skolor över halva stan så blir det lite stressigt. Men vi fick till det i år igen. Ingen behövde vara själv på sin skolavslutning. I år hade vi lite tur i alla fall att alla skolavslutningar inte var samtidigt. Utan det vara lite uppdelat. Men tyvärr hann jag inte med C och Es skolavslutningar men Mormor var på besök och stöttade mamma där. (Inte för att hon behövde stöttning :P).

Min äldsta redo för balen.

Så en har avslutat grundskolan!

Ja min äldsta har nu avslutat grundskolan och dessutom haft bal (Niornas bal). Hon var så vackert uppklädd och hon har fixat och donat själv så mycket. Jag är så otroligt stolt över henne. Min älskade fru hjälpte till med frisyren.

Linn´s hår uppsätning i håret på miranda
Linn´s hår uppsätning i håret på miranda

Men att jag är så gammal att jag har en 16 årig dotter det tror jag inte! Som sagt så gammal är jag inte. Men så är det ju nu har hon slutat i grundskolan och väntar på gymnasiet och sina vidare utbildningar. Om 2 år är det nästas tur med bal och avsluta grundskolan. Men det känns ju nästan som nyss de började i högstadiet. Det går så himla fort det här. Tiden får gärna stanna upp lite så man slipper känna sig så gammal.

Dags att erkänna det!

Att jag börjar bli gammal alltså. Nu menar jag inte lastgammal eller nått sånt på något negativt vis, även om jag nu säkert skulle kunna dra massa kort om hur gammal jag är. Men det känns ju lite konstigt för jag känner mig inte så gammal. Men nästa år så blir man 40 år och när man var 16 så var ju det gammalt som gatan. Man tyckte ju att de såg riktigt gamla ut. Så man kanske får erkänna det nu. Även om jag inte accepterar det. Eller gör jag det?

Sugen på att fota mer i studion.

Jag behöver bli bättre på att ge direktiv och styra en fotografering så jag får de bilderna jag vill ha. Senaste 2 gångerna så har ju min fru faktiskt stått för 99% av all kreativitet. Så jag behöver bli bättre på det. Samt även bli bättre på att våga. För det är nog största problemet just nu. Men det har antagligen med vana att göra. Är ju inte bara i studio jag vill fota vill ju även komma ut och fota porträtt utomhus men det får vi se när det blir av. Behöver mycket mer vana där.

En god start på sommarlovet

Ja i morgon är vi lediga och ska helt enkelt försöka få till en bra start på sommarlovet och bara få ta det lite lungt.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!