Mitt liv mina äventyr

Vardag

Semester / Föräldraledighet

Den är snart slut

Åter till arbetet.

Ja snart är det dags att gå tillbaka till jobbet och jobba. Igår var jag tvungen att ta mig till kontoret för att fixa mitt lösenord så man kommer åt grejer.

Så vad har man gjort i snart två månader?

Ingenting…. absolut ingenting av vad som var planerat. Fast hur mycket annat som helst utöver detta. Vi har ju byggt en uteplats, Köpt bil. Gjort i ordning rum åt min äldsta dotter. Vart skådespelare för en dag, resultat kommer förhoppningsvis i höst tror jag. Det ska bli intressant att se om jag nu är en skådis eller om jag bara är en flamsig en framför kameran.

Så vad ville jag göra då?

Ja jag hade velat vart ut och fotat mer än vad som blivit av men jag har kommit på att jag inte gärna åker ut själv och gör något. Som exempel jag har en plan att ta mig upp och gå i Fulufjällen men det har inte blivit av för att jag inte fått sällskap med mig, alltså inte för att jag inte kunnat.

Hade även haft tanken på att dra ut ungarna på mer ”små” äventyr än vad som blivit av. T.ex ta sig ner till Frostbrunnsdalen eller till Säterdalen eller liknande. Fast vi har ju vart hemma och haft det mysigt och grillat lite med grannar osv med. Men jag tror inte barnen har klagat heller över hur sommaren har vart utan dom tycker nog dom haft det rätt OK. i September drar vi ju på ”semester” igen fast då blire ”Riktig” semester.

Har säkert missat att skriva om mycket men blir nog så när man sitter i köket lagar mat och redigerar bilder samtidigt!

1 Kommentar

  1. Ja, det var ju lite dålig tajming av mig att få muskelinflammation. Annars hade jag ju följt med upp på fjället, fast det vet du ju! 🙂

    Men det kommer ju fler dagar, fler somrar och fler möjligheter! 😀

%d bloggare gillar detta: