Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag

Vintern är här!

Snö nov

Sjukt sugen på att fota! Men så förhoppningsvis blir det att fota i morgon! Men jag vill även ut att fota i naturen nu när det är snö ute. Men det får bli en annan snöig dag. För tror inte jag hinner med det nu dom närmsta dagarna. Speciellt inte som ”golden hour” är på fel tidpunkt på dygnet. För er som inte vet vad det innebär så är det när det är ”bäst” ljus för att fota ute.

Så när är golden hour? Tips ladda ner app för det för jag har INTE koll 😛 (Sök på Golden Hour på antingen AppStore eller Google Play)

Följ mig….

Jag har för ett tag sen gjort ett Instagram konto för mitt fotograferande. Där kommer jag ha mer kvaletativa bilder inte bara något som togs för stunden med suddig bild osv. Utan från foto sessioner och från foto utflykter osv. Gå in på instagram och sök efter fotografulf. Följ gärna mig på alla andra ställen. Länkar till dom ställena kommer längre ner.

Behöver fler folk att fota!

Yes behöver fler ”offer” att fota. Så vill du ha porträtt bilder och kan tänka dig att dom får delas fritt av mig och användas av mig. osv. (Avtal skrivs). Bara att höra av sig på sociala medier osv.

Behöver mycket övning! Så desto fler olika som jag får fota desto bättre!

Snö kaos i stockholm

Yes det har dom redan haft. Förstår inte exakt hur det kan vara kaos när det kommer snö varje vinter! Det är som SJ, ska bli intressant att se hur det går med tåg resandet nu då när första snön kommit. Jag hoppas att tågen går som det ska i helgen i alla fall. Sen det här med stockholm och trafik osv. Förstår inte varför det inte står varje vinter att det är snökaos i Luleå? eller Umeå?

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: