Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Träning, Vandring, Vardag

Äventyr, För stora och små!

Vintern på Bysjön

Bysjönrundan

Ja det tänkte jag försöka mig på i morgon! Så troligtvis jag och 3 barn ut och äter lite lunch i skogen. Var andra planer men sånt händer!

Kameran åker med!

Ja så är det, förhoppningsvis är det skapligt väder i morgon så det går att fota lite på vägen och på plats. Kanske hittar lite bra ställen att kunna fota vid på vägen dit. Men det får vi helt enkelt se. Det blir ett äventyr hur jag än vänder på det.

Förhoppningsvis blir det i alla fall nån landskaps bild vet dock inte hur det ser ut där jag har tänkt kan ju vara så att jag ändrar planerna innan i morgon med.

Lunchen åker med!

Ja tänkte faktiskt att lunchen får följa med så vi kan äta lite gott ute i det fria. Förhoppningsvis kan vi göra upp eld på plats men osäker på om det finns ved osv på denna plats så lär ta med mig mitt lilla gasol kök så vi kan laga mat ifall att.

Inte bestämt mig vad det blir för lunch men det blir något enkelt som barnen tycker om. Som kanske ger lite energi. Så dom orkar gå hem igen.

Så är det en sorts träning?

Nej kanske inte men kanske är det de? Allt hänger ju på hur mycket packning jag bär med mig men jag har ju planer på att skaffa mig en ny väska. Då väskan är en ganska viktigt grej i vandring så det blir inte riktig träning då när jag väl går ska jag ha en ny väska. Hur det än är så är det träning att vara ute på små äventyr.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!