Mitt liv mina äventyr

Jag, Projekt, Träning, Vandring

Vart vill jag i år?

Sylarna

Sylarna

Ja det är ju en fråga som man kan ställa. Nu är det ju fjällvandring som vi talar om. Men vart ska man ta vägen i år? Förslag mottages gärna!

Vart bär nästa fjällvandring vägen?

Ja det vet jag inte riktigt än men som det verkar som blir det två turer. En med svärmor och en med min fjällkamrat Anna som ”lurade” ut mig förra gången. Men jag kanske borde göra någon kortare dags utflykt också. Men nästan inget är ju spikat så vi får helt enkelt se när allt blir av. Och om det blir av. Måste ju även få ledigt och så. Men det löser sig med tiden.

Bättre förberedd!

Ja denna gång ska jag vara bättre förberedd rent kroppsligt. Så måste komma igång med träning. Och mycket promenader. Helst långa promenader. Hur nu det ska gå till det vet jag inte. För livet måste ju också få hända. Men samtidigt så behöver jag ju träna för Kortvasan så det ger ju sig jag måste helt enkelt.

Så har ju en del tankar om vad som jag vill göra som förberedelse men det får vi se hur det går med det. Lite innebär ju lite små turer med matlagning med barnen (Som vill).

Inga skador!

Ja det hoppas jag på denna gång. Har ju tyvärr haft problem sen förra vandringen. Men skam den som ger sig. Vill ju ut och röra på mig mer så detta är ju en chans att faktiskt ge sig ut på saker. Och som jag vill vara bättre förberedd denna gång så kanske risken för skador minskar lite. Fast olyckor kan ju alltid hända.

Inte lika ”nervös”

Denna gång så känner jag mig lite mer varm i kläderna på tanken av ett äventyr i skog och fjäll. Men det är nog för att jag gjort detta en gång nu. Inte för att det gör mig till nån expert och så. Men jag har lite erfarenhet extra som jag inte hade innan.

Lite investeringar tyvärr

Ja tyvärr lär jag göra några investeringar som kanske inte är helt nödvändiga men jag känner att jag ”behöver” göra dem. Så det måste ju också ”planeras” in.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: