Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vandring, Vardag

Äventyr och produkt foto…

Hemgång

Dags för hemgång

I helgen har jag hunnit med mycket, ett äventyr i Gyllbergen och en ”produkt fotografering”. Första gången vandring i Gyllbergen och Produkt foto.

Dagstur till Gyllbergen

Ja på lördagen tog vi en tur till Gyllbergen jag och en granne med lite barn. Vart inte så mycket fota som jag tänkte men det vart lite i alla fall. Men det viktigaste på turen var ju att grilla lite korv. Men det blev av i alla fall.

Glader
En glad pojk i början av turen med egen packning.

Barnen var nöjda och glada nästan hela tiden. Energin tog slut på hemvägen men det är ju inte så konstigt när man är ute och går i skogen och inte är van med det. För det händer ju tyvärr inte så ofta som det kanske borde göra.

Det blir av igen!

Jag är helt fascinerad av naturen som är och hur tyst det kan vara. Så har nog en tanke att kanske ta mig upp i Gyllbergen och går runt lite och sova där en eller 2 nätter. UTAN barn för visst är det mysigt att gå där men som på hemvägen nu så vart det jobbigt åt dom och då vart det ju lite jobbigt för mig med.

Det är ju inte så kul med gnäll vilket det inte var så mycket av denna gång utan mest tjat om. Att vi hade dåligt tempo att det var långt kvar osv. Så nog tycker jag det är roligare att gå själv eller med en vuxen än barn även om det ger mer i hjärtat när barnen uppskattar naturen.

Caspian täljer med kniven och har tungan rätt i munnen.
Caspian täljer med kniven

För när man är ute i naturen så får man ju göra saker som man kanske inte får annars. Caspian fick ju prova på att tälja lite på en pinne. Vilket han var jätte duktig på. Nu ska vi ju komma ihåg att jag INTE är någon kniv expert men jag tyckte han skötte sig bra med att inte göra rörelser som kunde skada sig själv om man skulle slinta med kniven.

Provat på produkt foto!

Ja idag har jag provat på produktfotografering. Inget jag provat tidigare så det var något nytt. Relativt nöjd med bilden som vart slutresultatet. Nångång ska ju vara den första för allt. Om ni vill se mer utav vad jag fotar så är det ju bara att följa mig på antingen Facebook eller Instagram.

Ljugarbänken…

Ja idag återuppstod ljugarbänken lite efter att ha varit död ett tag. Vi grannar behöver umgås lite mer. Saknar den gamla goda tiden när vi hängde ute på bänken. Men nu går vi ju mot kallare och mörkare tider. Fast med lite vänskaps värme går det ju att bänkhänga ändå!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!