Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Året 2018 är snart slut!

Fyrverkeri på svart himmel

Fyrverkeri

Och mycket har hänt detta år, både bra och dåliga saker. Men som jag och min fru säger så är 2018 ett förändringarnas år! Så nu ska vi se fram emot ett 2019 med mycket äventyr.

Så vad är höjdpunkterna för 2018?

Ja det finns ju en del höjdpunkter som är värda att tas upp. Men tar upp dem i en ordning som är helt random så ni vet. Punktar ner några av sakerna som är höjdpunkter och så skriver jag om de lite längre ner.

  • Gifte mig
  • Jämtlandstriangeln (Misslyckande eller?)
  • Nytt jobb
  • Små äventyr

Hon sa ja!

Blommor
2018-08-25 Ett datum att minnas!

Ja hon sa ja och jag sa ja, kan det bli mer perfekt? Klart det kan, en helt perfekt kväll med nära och kära. Den var så bra att vi knappt ville åka till hotellet för att spendera natten där som gifta! Men vi kom iväg till hotellet och fick vår bröllopsnatt! En dag som jag skulle vilja göra om igen.

Jämtlandstriangeln
(Vart ingen triangel)

Jag och Mats
Vandring mellan Storulvån och Sylarna (Anna saknas på bilden)

Ja en vandring vart det med även om den inte vart helt som det var tänkt. Min höft ville inte riktigt vara med som jag ville. Och det kan man ju tyvärr inte styra över. Dock fick jag mig en erfarenhet rikare och känner så här i efterhand att vore fan najs att prova igen. Men kanske se till att höften mår bra först. Även om själva vandringen vart ett misslyckande så tog vi oss runt på lite när äventyr i Åre trakten. och en del fotografier vart det.

Tännforsen sveriges största vattenfall
Tännforsen sveriges största vattenfall

Bland annat vart det ett besök till Tännforsen och sveriges största vatten fall. Och lite historie lektioner blev det med när man läste skyltar på andra ställen som vi var till.

Nytt jobb

Ja som för min fru och för mig vart det nya jobb detta år. Så jag har hittils hunnit jobba 5 dagar och det känns toppen. Vet dock att jag kommer ha många frågor när jag kommer tillbaka igen efter att ha vart föräldraledig nu. Men det ska nog gå snabbt igång igen. Ser fram emot nya utmaningar och att få lära känna mina nya kollegor mer. Känns som jag har hamnat på rätt ställe i alla fall.

Små äventyr, Men inte tillräckligt!

Caspian täljer
Caspian täljer

Några små äventyr har det blivit men inte tillräckligt. Har ju blivit något enstaka tillfälle. Så innan jag går tillbaka till jobbet så måste jag ha hunnit ut i skogen minst en gång med barnen. Troligtvis bara pojken och näst äldsta jäntan som de är de enda som verkar ha samma intresse som mig. Då minstingen är för liten än för att jag ska ”orka” med ut i skogen. Men snart ska hon med också på. Så mitt mål till nästa år är att hinna år blir nog att ha gjort minst 6st små äventyr med barnen i skogen. Men hoppas på fler men det visar sig det måste ju finnas tid och möjlighet också.

Så snart är 2019 här!

Ja nu är det inte många timmar kvar innan det blir 2019. Ska nog hålla i min fotoutmaning för 2019. Men ska nog se till att hålla det till 12st bilder i fotoutmaningens namn. För nästa år hoppas jag på mer fotograferande än 2018 gett mig. Dock hoppas jag kunna dela med mig mer av 2019 på bilder via min instagram och fotograf sida. Även för min frus och min sida.

Så nu blire nog att avsluta bloggandet för i år så återkommer vi med ett nytt inlägg nästa år. Jag tänkte ändå passa på att säga gott nytt år till alla som orkat läsa hit ner! Vore kul med en kommentar eller två kanske? Så man vet vilka som läser 😉

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!