Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Resor, Vardag

Nu var det så där länge sen igen!

Vintern på Bysjön

Bysjönrundan

Ja nu var det ett tag sen jag skrev något. Men jag är kvar här. Inget som får bort mig!

Så vad har hänt?

Ja det är ju en hel del som hänt sen sist. Men vi får väl se vad som hamnar med här. Det jag kan konstaterar är att sjukdomar och för lite foto gör en lite desperat på foto turer. Sen har vi ju även en del annat som hänt.. Kryssning till exempel… Helt awesome var det.

Kryssning!

Ja det var vi iväg på och det var helt otroligt kul. Tyvärr fick vi ”kvinnobortfall”. Men det gick vägen ändå. Tråkigt men det var ju bara 1 person som det vart minus på som var med och bokade resan. Även om de kunde ha vart med fler vilket hade vart mer kul. Men det blir nog fler äventyr känner jag. Kanske inte en kryssning men annat. Ett riktigt kul gäng att hänga med. Så jag längtar efter nästa vända. Det som händer på båten stannar på båten… men Tequila its the shit (Lite smyg reklam :P)

Fotodags…

Ja det tycker jag att det är. Förhoppningsvis är det ”skapligt” väder i morgon så blir det lite äventyr med familjen. Då ska det förhoppningsvis lite natur och familje foto ute. Men vi får väl se hur morgondagen ser ut. Så förhoppningsvis kommer nya inlägg med nya bilder.

Sen så vill jag bara påpeka att en av mina bilder (Den som är på detta inlägg) kommer vara med på en fotoutställning!


Your Photo was selected to be Digitally showcased as part of the ”My Favorite Shots” exhibition at Xpozer’s New Gallery located at Caballero Fabriek, The Hage, Netherlands.


It will be great seeing you on Thursday, February 21st from 17:00-20:00 for a festive opening night! 

Så om nån är i närheten där så kan ni få gå och kolla på min bild.

Och nya jobbet då?

Jag trivs som fisken i vattnet! Sjukt roligt med nya arbetsuppgifter och utmaningar. Får göra massor roligt tycker jag. Så känns verkligen som jag gjorde rätt val. Jag har hamnat rätt!

Nej nu orkar jag inte skriva mer!

Nej nu orkar jag inget mer för denna gång så får hoppas jag får nått att skriva om lite snabbare nu.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: