Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag

Blogg torka….

Sveriges Största vattenfall

Sveriges Största vattenfall men inte högsta

Ja vart fullt upp med sjukdomar och försöka göra ett bra avslut på jobbet och snart starta nya utmaningar. (Fullt upp alltså)

Tid och något att skriva om..

Känner inte att jag haft tid eller haft något vettigt att skriva om så därav har det nog inte blivit så mycket skriva. Men tänkte jag skulle uppdatera er om det i alla fall så ni vet. Och inte tror jag gett upp bloggen för så är det inte. Jag har bara inget vettigt att skriva om. Inte för att jag brukar skriva om så mycket vettiga saker. Men ibland händer det att jag skriver lite vettiga saker. Kanske ska försöka skriva en artikelserie om hur man gör något roligt. Det visar sig om blogg torkan håller i sig eller om detta är det sista i ”blogg torka” inlägget.

Så nu får vi se..

När nästa inlägg kommer om det är något vettigt eller inte. Det vet vi inte just nu. Det jag vet är att jag är sjukt taggad på att börja ett nytt jobb. Är samtidigt lite ledsen för att jag kommer sakna mina gamla(nuvarande) arbetskollegor. Men några av dem har lovat mig lite kaffe på kontoret så det ska vi väl kunna avklara.

Lite info om mitt fotande så blir det, om det är fint väder, lite norrskens foto i helgen. Om det blir så kanske jag får lite att skriva om annat än min torka på blogg fronten.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: