Mitt liv mina äventyr

Foto

Hejdå 2017! Dags att starta #fotoutmaningen2018

Foto från Pixabay

Vill börja med att önska alla ett gott nytt år, vän som fiende eller ovän. Och jag vill önska er ett toppen 2018. Se filmen med 2017 års utvalda fotografier.

#fotoutmaningen2018

Jag vill utmana några fotografer i min umgängeskrets att dela minst 1 foto i veckan. För att att dels hålla igång fotandet och dels utveckla sig själv som fotograf. Själv tänker jag nog ut och ta lite kvälls fotografier med dimma som det ser ut som. Skulle vara Norrsken ikväll men då krävs det ju att det är molnfritt vilket det INTE är.

Så varför vill jag utmana om att dela massa foton.

Jo för att det är ett bra sätt att försöka utvecklas och hitta nya möjligheter till fina foton. Och även lära sig olika tekniker om fotografering. Så förhoppningsvis så kommer varje foto jag delar att innehålla olika tekniker. Men det är för min egen del hur dom andra gör är upp till dom.

Så om du vill vara med så kör med taggen #fotoutmaningen2018 så kan vi kolla på dem allesammans. Och kanske samla dem till nästa år i en video  eller nått ?

Vill du vara med?

Informera gärna mig så jag vet vilka som är med på det från början. Och vilka som hakar på allt eftersom. Du behöver inte ha en värstingkamera för att vara med på utmaningen. Så länge målet är att hålla igång fotograferandet och att du har ett intresse är gott nog åt mig.

Vart ska jag dela bilden?

Jag tänkte hålla mig till Facebook till en början i alla fall? sen får vi se hur många som hakar på ? kommer ju även försöka få lite mer spridning via andra sociala medier. Sen kanske det ändras efter tiden eller att nån av er kommer med bra förslag på hur man ska hantera detta för det är ju kul att se andras verk med.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!