Mitt liv mina äventyr

Foto, Vardag

Tur och retur, Första dagen på jobbet..

Vår i Naglarby

Vår i Naglarby

Vart en tur till svärmors nya lägenhet idag…

Kameran åkte med..

I hopp om att få lite bilder tagna. Men vart inte så mycket som jag hoppats på. Men vädret var inte så bra heller så det sket sig på den fronten med. Vet visserligen inte om det finns något fint att fota i Gävle trakten heller. Vet att min bror fotat där och det har ju blivit fint i alla fall. Men får väl ta nån foto tur dit längre fram sen hoppas jag.

Det har blivit på tok för lite foto på senaste tiden tycker jag. Men det har ju vart fullt kaos i tillvaron också. Inte på ett negativt vis utan bara att det händer mycket. Och orken finns inte riktigt. Så ska väl försöka ta upp #fotoutmaningen2018 igen.

Gått igenom mitt arkiv…

Har gått igenom mitt bild arkiv och hittat en hel del guldklimpar som man missat genom tiden.  Bilden på detta inlägg är från en foto vända som jag och min bror gjorde och fotade Solnedgång i Naglarby utanför Borlänge. Så nu har jag fått lite mer intresse av att fota landskap med. Men är inte helt säker på att jag har rätt objektiv för den saken. Men jag får försöka ändå tills det kommer ett nytt objektiv som jag kan använda för detta ändamål. Har även kommit på att jag saknar ett vettigt makro objektiv. Eller ja ett makro objektiv saknar jag ju då jag inte har något sådant. Men mer om det vid ett annat tillfälle.

Jobb och förskola…

Ja i morgon är det första jobb dagen på jätte länge. Nej jag har inte bytt jobb eller nått sånt. Jag har vart hemma och vart förälder. Jag känner mig riktigt ringrostig och nästan lite nervös för hur det ska gå. Har förvisso lite planer för att jag ska komma vidare i mitt yrkesliv. Men det måste forskas lite till först. Allt faller ju inte alltid på plats på en gång.

Och i morgon börjar minsta på förskola. Känns lite konstigt för hon känns inte alls lika stor som sina syskon när dom började. Men förhoppningsvis ska det ju gå bra ändå. Tyvärr så har vi ju inte fått plats på ”rätt” ställe så vi kommer behöva flytta på henne sen vilket känns jobbigt då det är en ny inskolning som troligtvis kommer behövas igen. Kanske inte lika lång men ändå.

Nog om detta… Dags att packa jobb väskan och gå med hunden innan läggdags.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

1 Kommentar

  1. Johan Kivi

    När vi flyttade så hade vi Hugo på först en fsk i Gbg, sen en i Lerum och till sist den vi ville ha! Men det verkar bli folk av han ändå. Det är så sjukt värt kruxet att hamna på rätt ställe. Barnen löser det och får kompisar etc snabbt! Hakuna matata!

%d bloggare gillar detta: