Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Projekt

Distraherad från fotoutmaningen.. Dags att fokusera

Foto från Pixabay

Ibland blir det inte som man tänkt sig.. Så min fotoutmaning hamnade lite på sidan.. Men nu så ska jag väl försöka fixa det i veckan hade jag tänkt.. Får helt enkelt bli dubbelt upp. Och kanske mindre distraherad hoppas jag på.

Dags att skaffa sig ett riktigt foto projekt!

När det kommer till att ha projekt som inte är betalt och inte prioriterat så blir det lite svårt. Fast så är det väl. Men jag funderar på att skaffa mig ett till foto projekt. Som att skapa en liknande bild på olika vis… Har inte riktigt klart för mig hur jag vill göra. Har en liten idé men inget definitivt bestämt. Den måste gå igenom granskning av min mer kreativa sambo först. Och få ett ”ok” typ …

Jag är ju inte den mest kreativa har jag kommit fram till, Har ju en sambo som är helt asgrym på det där med kreativitet. Eller ja jag tycker det i alla fall. Så ska se till att ta hjälp utav henne och kanske ordna med ett projekt eller två. Eller så kanske vi ska samarbeta? Det vet ja ju inte ens om hon vill. För just nu sitter jag ensam hemma med barnen och bara funderar lite. Har inte ens pratat med henne om det. Så antingen läser hon är först eller så kommer jag prata med henne om det först.. (Tror hon kommer att läsa det här först :P)

Landskaps fotografering!

Yes, är sugen på det men jag tycker mig inte hitta några fina platser för det häromkring. Kanske är för distraherad där med om vad andra gör så jag inte ser vad jag själv borde göra. Har i alla fall stativ så jag kan ta fotografier med korta slutar tider. Men vi får se vad tid och möjligheter ger. Mitt första foto i fotoutmaningen är ju ett sådant kort. Fast man kanske skulle leta reda på något fint vatten ställe och se vad det ger. Finns ju många fina ställen problemet är väl egentligen att ta sig tiden att ta sig dit. Vid rätt tillfälle och att molnen på himlen vill sig också.. Vi har haft rätt så skitdåligt väder på senaste tiden. Enligt min mening i alla fall.

Porträtt fotografering med blixt!

Ja det låter ju inte så avancerat men utomhus nu … när det är vinter kan vara lite mer krävande. Inte bara för att det är kallt utan även för att utrustningen behöver väder skyddas.  Har lite idéer som jag skulle vilja prova som var tanken i helgen egentligen.  Men nu får vi prova dem lite längre fram. Så om någon känner för att klä upp sig lite och frysa lite ute så hojta gärna till. Fotografering kommer att ske på dagtid när jag har tid. Helst under den så kallade magic hour. Hade vart roligt med en långklänning eller liknande. Kan kanske till och med skaka fram en Make Up Artist för det i sådana fall. Om hen har tid dvs. Och är villig för en TFP. Tror jag ska ta upp ämnet med TFP längre fram. På engelska heter det ”Time For Print” vilket TFP är en förkortning för. Men det får bli en annan dag. Om du är intresserad att bli fotad kan vi ta det då om du inte vet vad det innebär.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

2 Kommentarer

  1. Jag tog i lite kanske, men jag kör på med fotoutmaningen:
    http://www.instagram.com/kenthhagstrom 😉

%d bloggare gillar detta: