Mitt liv mina äventyr

Fiske, Foto, Jag, Längdskidor, Projekt, Resor, spel, Träning, Vandring, Vardag

Jag vill önska er Gott Nytt år!

Fyrverkeri på svart himmel

Fyrverkeri

Det vill jag önska er alla, Vän som ovän eller fiende. Om jag nu har sådana vilket jag inte hoppas. Fiender alltså.

Så en kort summering av detta är!

Ja detta år med Covid-19, Corona eller skit sjukdom om man nu vill säga så. Det har varit en hel del annorlunda. Min fru har fått ändrat arbetsschema och det kommer hon även att börja 2021 med. Men jag blev uppsagd. Fick en lång skön semester, Fick ett nytt jobb med vad jag tror de bästa kollegorna hittills. Pandemi och att det vart lite ”stökigt” på hemma fronten gör att det blivit ganska sporadiskt med arbete de senaste veckorna.

Men vi kan väl börja i lite ordning i alla fall. Började året med på tok för lite fotografering. Och på de spåret höll det i sig. Men jag vart CCNA Certifierad i alla fall. Så det är ju något positivt. Påbörjade certifiering för Datacenter men fick gå med ett antal andra kollegor. Så Datacenter certifieringen vart inte av. Men fick en lång semester på sommaren så fick spendera mycket tid med min familj. Sen hittade jag nytt jobb. Inte som konsult så det är något nytt. Men hittills storm trivs jag i alla fall.

Har hittat fisket som ett stort intresse som jag faktiskt längtar till att kunna börja göra. Och vi har lånat oss en båt med motor som behöver lite kärlek. Ska till ett däck för att kunna stå och kasta bättre. Men det får bli något för 2021. Men mallen ska väl till här någon dag och sedan ska väl det planeras att köpas in material för att bygga den. När snön börjat smälta för att det ska bli sommar.

Hade ju planerat en massa som inte blivit av pga olika anledningar men jag hoppas att under 2021 i alla fall kunna planera och kanske utföra några av mina planer och sen fortsätta in på 2022.

Den största upplevelsen för 2020

Den största upplevelsen för 2020 måste nog vara resan med svärfar till Tjuonajokk. Spenderat tid med svärfar i en bil och ett par dagar i ödemarken med han och fruns systerson, Svärfars barnbarn alltså. Utan internet och inte ha tillgång till ström hela tiden. Det bästa med de var faktiskt att jag lärde mig att flugfiska någorlunda i alla fall. Tyvärr så vart det väl inte så att jag kunde fånga många fiskar med flugfiske. Fick NÄSTAN upp en hade den på kroken och fick nästan upp den men den räknas tydligen som jag höll i taffsen.

Vyn från bastun!
Vyn från bastun!

Så vad mer kan man önska av 2020?

Ja det finns ju en hel del man kan önska sig ska hända eller inte hända på ett år i alla fall. Familjen har klarat sig från den pandemi som pågår relativt bra må jag tycka. I alla fall av de som jag haft kontakt med i år. Har haft en del bekanta som tyvärr inte klarat sig lika bra men ändå klarat sig. Tror jag är ganska lyckligt lottad av att inte speciellt många blivit allvarligt sjuka av denna pandemi. Men så kan det vara, 2020 har varit ett konstigt år. Inte alls som vanligt.

Så hoppas att 2021 blir ett bättre år på alla vis!

Ja det hoppas jag faktiskt. För hur det än är så tycker jag i alla fall att det är jobbigt att inte kunna umgås som vanligt. För även om jag kanske är hemma ofta så är jag nog ganska social av mig. Och behöver ha möjligheten att få göra saker med andra människor ibland. Så den här pandemin den kan vi lämna i 2020 och INTE ta med den till 2021 tycker jag. Så här slutar jag att skriva blogg för 2020 och vill åter igen önska er ett riktigt gott nytt år!

(Ber om ursäkt för den vart inte så kort)

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: