Mitt liv mina äventyr

Foto

Foto utmaning 2018 eller?

Utsikt från Naturstigen i Naturum Dalarna

Foto utveckling/utmaning för 2018

Jag har en fundering över hur jag ska göra för att skapa en utvecklingsresa för mig själv. (Inte resa som att åka någonstans utan för att utvecklas) Jag funderar på att ta eller åtminstone dela minst 1 foto varje vecka som har med denna utmaning/utveckling. När bilderna är tagna spelar ingen roll så länge tekniken skiljer sig lite åt. Frågan är om man kanske ska ha nått tema nån gång? och kanske om fler vill vara med och köra denna? Kan ju vara så att du redan har 52 olika bilder som du kan dela. Men det vore ju inte riktigt lika kul eller?

Så vilka vill vara med?

Ja är ju lite kul om vi är flera som kör denna och delar under samma #tag på t.ex Instagram eller Facebook eller Twitter. Vi kanske ska starta en fb grupp för oss som är med för att diskutera? Vad ska vi köra med för #tag i så fall? Detta kanske är för oss i den gruppen att diskutera och sedan dela allihop? Men vilka kan vara med? Alla som vill utvecklas i sitt fotograferande. Man behöver inte alltid ha en värsting kamera för att ta bra bilder utan ibland krävs det även lite kunskap. Vilket man får mer av utav mer fotande.

Finns intresset?

Om intresset finns kanske vi kan sätta några grundregler? Och kanske nått enstaka Tema? Kontakta mig snarast! 😉 Året börjar närma sig sitt slut!! 😀

(Ber om ursäkt för felskrivningar osv vart ett hastigt inlägg idag)

 

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!