Mitt liv mina äventyr

Vardag

Foto idé torka, TFP vore det nått?

#fotoutmaningen2018

#fotoutmaningen2018

Ja nu har jag idé torka, har lite små idéer om vad jag vill göra men inget så där klockrent att det ”där” vill jag göra. Förutom en sak, fast det är nog ingen som vill ställa upp på det nu i alla fall.. tror det är lite kallt. Fast med den idé är inte allt klart heller. Utan bara ”grund” idén. Ingen plats eller klädsel eller rekvisita. Iofs gäller detta typ 2 – 4 idéer men som sagt inget är lämpligt för denna årstid.

Kanske skulle prova TFP strategin

Vill många saker men jag vill inte lägga ut en massa pengar på det (Ett problem som skulle kunna lösas av TFP). Men jag känner att jag inte riktigt är så duktig som många andra. Fast det kan ju faktiskt vara så att jag bara är för självkritisk. Fast en sak vet jag att jag behöver lära mig är att posera folk när det kommer till fotografering. Och vad är då inte bättre än TFP så man får möjlighet att utvecklas som fotograf. Frågan är hur man ska få tid med det ? Det löser sig säkert så himla mycket som jag vill utöver den tid jag gör på jobbet. Plus jag funderar mer och mer på om man kanske borde lära sig att filma och redigera videos. Men på den fronten har jag total idétorka.

Utöver detta …

Har jag en del funderingar som några enstaka få blivit informerade om, och fått blivit mina konsulter i frågorna. Tyvärr får dem inte betalt av mig förutom min vänskap tillbaka. Fast det hoppas jag väl är tillräckligt. Jag vet att denna del är lite kryptisk men det är för att den är det ett tag till. Inget är bestämt och inget är spikat i nån sten. Så förhoppningsvis så ska väl allt lösas sig inom de närmsta månaderna så kan jag informera mer om vad det är frågan om kanske. Eller så blir det bara ett udda inlägg som ni aldrig får veta om.

Har i alla fall…

startat med min #fotoutmaningen2018 och en person verkar extremt taggad till det och har producerat flera bilder redan. Även om min tanke var bara 1 bild i veckan. Fast alla gör vi ju olika, Hela grejen var ju att vi skulle fota och det har han ju gjort. Just nu har jag lite små idéer på vad jag ska göra till nästa vecka och jag lär försöka skaffa lite rekvisita till det.  Min första fotoutmanings bild är omslag på detta inlägg. Om du söker på #fotoutmaningen2018 på instagram / twitter och Facebook så kommer du finna de flesta bilderna som är upplagda idag i alla fall. Vill även du vara med på denna utmaning så är det bara att fota för att utveckla dig själv och sätta med taggen #fotoutmaningen2018 . Du kan läsa mer om vad jag skrivit om utmaningen på följande länkar:  Foto utmaning 2018 och Hejdå 2017, Dags att starta #fotoutmaningen2018 .

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: