Mitt liv mina äventyr

Resor, Vandring

Hjälp mig planera en Vandring!

Går in skor

Går in skor

Det är mycket nu … Men bild 2 i fotoutmaningen kom igår … Och jag vill vandra … Men till vandring krävs det att man kan planera den.

Jag vill planera en foto vandring…

Ja jag vill planera en vandrings resa. Helst med någon som redan har gjort det. Dels för att kunna ha någon att fråga, dels för att inte behöva göra alla misstag på en gång. För jag har inte kunskapen som krävs. Som hur mycket mat man ska ha med sig, vad för mat bör man ha med sig. Finns många frågor här och det vore skönt med någon som redan gjort allt det här och har koll. Så hjälp mig! För jag vill inte göra det själv. Jag har inte den kunskapen än.

Nått som skrämmer mig!

Ja lite löjligt är det men hur fan går man på toa när man är ute och vandrar i flera dagar? För oss killar är det ju inget problem att gå å kissa, men nummer två? jag är på tok för bortskämd med toalett. Hur fasiken löser man det ? Tips mottages?

Vad är målet ?

Ja vad är målet? Jo det är faktiskt fortfarande att våga planera in bestigningen av Kebnekaise med allt vad det innebär! Ja jag vet det är ett jävla tjat om det här men jag är inte helt hundra på att jag fixar det själv. Även om jag vet några som vill med. Men jag är nog inte rätt person att planera det. För jag tänker nog på fel saker tror jag. Och jag vill ju att det ska bli en lyckad vandring med många skratt och en må bra känsla över det.

Bild 2 i Foto utmaningen!!

Ja var ute och fotade lite, Känner mig ringrostig men det är bra med övning! Fast det är ju detta fotoutmaningen är till för!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

2 Kommentarer

 1. Anna Hådell

  Hej
  Mitt förslag är att börja med något som inte är alltför svårt. Kan varmt rekommendera jämtlandtriangeln! Det är lagoma dagsetapper och finns fjällstationer som man kan sova i eller sova i tält utanför. I fjällstationerna finns möjlighet att proviantera (och toalett/dass ?) ☺
  Jag har vandrat en del genom åren så lite erfarenhet har jag.
  Ang nr 2 ute på fjället så får man hitta lämplig sten att sätta sig bakom, glöm inte toapapper! ?

  Om du vill träffas och diskutera vandring så hojta till. Jag skulle tycka det var skitkul att kunna vara några stycken som beger sig ut på en vandring.

  Själv har jag också samma mål som dig, någon gång ska jag upp på Kebnekaise!

  Finns en bra sida jag gillar som rör det mesta inom friluftsliv, heter utsidan.se
  Finns också lite olika vandringsgrupper på fb ☺
  /Anna

  • Kommentar av inläggsförfattaren

   Jämtlandstriangeln lät intressant! ;)(Speciellt med att det fanns dass :P)
   hur lång tid behövs ? (tänkte på att man lär ju resa dit och hem också)

   Jag är nog hemma fram tills i slutet på feb nästan varje dag 😛 Vet du nån mer som skulle vara intresserad ?

   Ska kolla upp utsidan, om du är med i grupper på fb som du tycker är bra får du gärna bjuda in mig 😉

%d bloggare gillar detta: