Mitt liv mina äventyr

Fiske, Resor, Vandring, Vardag

Åter igen planer!

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Men vi får väl se om de ens går att genomföra. Har ju blivit lite si och så med mina planer för allt nu för tiden. Lite är ju den här sjukdomens fel som sprider sig i vårt samhälle.

Men vad är planen?

Ja jag har två stycken planer faktiskt. För att vara lite petig. Men de är bara i grunden än så länge. Och det är en bra bit bort fast det är väl de som är tanken att man ska ha tid att planera. Finns tyvärr en massa saker som kan göra att det inte blir något nästa år heller men nu har jag i alla fall två planer så jag hoppas att en av dem blir av i alla fall.

Sylarna
Sylarna

Men det var planerna som vi skulle skriva om. Så den ena planen är att ta en revansch på Jämtlandstriangeln. Nu vet jag ju att jag har problem med höften och att jag kanske inte kan bära riktigt lika mycket. Men det borde gå ändå, man får ju helt enkelt minimera vad man ska ha med sig och kanske se till att ha en plan på att handla på fjällstationen lite av det så man kanske inte behöver bära allt med sig hela vägen. Men det får planen lösa helt enkelt.

Tjuonajokk vid Kaitumälvens strand
Tjuonajokk vid Kaitumälvens strand

Sen vill jag göra en liknande resa som till Tjuonajokk för fiske. Fast kanske inte just dit utan att hitta något mysigt ställe att fiska vid. Kanske hitta ett ställe med storgädda eller en stor abborre. Där finns det egentligen inte mer än så i planen mer än att jag vill ha med mig några av mina bottennapp vänner. Och ut på några dagars tur och hitta något roligt fiskevatten och kanske ha nån grillkväll vid en brasa nån kväll. Sen kanske det hade vart kul med en båt eller två så vi kunde roa oss lite med att fiska på större sjöar också.

Så vad händer med mina planer?

Ja just nu händer det inte så mycket, försöka hitta en strukturerad plan för hur resorna ska gå till. Vad som skall upplevas och så. Och kanske forma nån form av budget för det hela. För hur det än är även om man har allt så finns det ju en del saker som kostar pengar som också måste planeras in. Sen har vi ju restider och hur man reser. Kan ju vara så att man blir flera och det kanske inte går att åka med en bil? t.ex. Så egentligen behöver jag ha reda på hur många som ska med. Eller om dom som ska med kan tänka sig bo i tält eller om det ska hyras stuga. Så den delen måste nog klargöras först. Och samtidigt kanske det går att göra någon form av grund planer i nått form av utkast.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!