Mitt liv mina äventyr

Vardag

En liten uppdatering

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Ja det blir inte mycket till uppdatering nu för just nu finns det inte så mycket som jag kan skriva om här… Förutom fiske….

Men nån uppdatering har du väl?

Nej jag tror inte de, inget som jag kanske kan dela med mig av förutom min önskan om att få fiska på öppet vatten. Men förutom det så har jag ingen uppdatering att ge er. Har många tanker och funderingar men inget konkret. Sen har jag ju förvisso lite planer längre fram. Men det kräver att snön försvinner.

Kom på några saker!

Ska i alla fall ut och prova att isfiska/ismeta nån dag framöver. Funderar på om jag skulle prova Stensjön eller om jag skulle åka nån annanstans och se om man kan lyckas. Men vi får se hur det går med det. Måste få orken också. Vilket jag har haft dåligt med på sistone. Men det ska väl ändras. Ska försöka få en brodate med min granne så vi kan ta en fisketur och prata av oss lite. Så där var en liten uppdatering i alla fall.

Ska väl blogga lite om båten också men det blir nog på bottennapp.eu för uppdateringar kring alla planer och så. Kan hända att en del av det hamnar på min personliga sida med. Men vi får se. Nån uppdatering kommer säkert här.

Så nu ska jag överleva…

Överleva denna vinter och få börja fiska igen. Ja jag vet jag kan pimpelfiska osv. Men jag är en fryslort. Problemet är egentligen inte kylan i sig. Utan det som händer med mig i kylan. Men det är tråkiga grejer så det hoppar vi över. Så nu hoppas jag att vår solen ska börja värma så det kan bli något vettigt fiske snart! Tänkte försöka få med mig kameran mer också. Så det kanske kan bli lite mer foton på kuppen också. Men vi får se hur det går för de har jag tänkte länge.

Fin abborre
Fin abborre

Precis när jag började få till mina fiske skills så kom vintern. Så vinter BE GONE!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!