Mitt liv mina äventyr

Fiske, Jag, Vardag

En liten uppdatering

Fin abborre

Fin abborre

Ja nu var det dags att uppdatera igen. Blir som vanligt för sällan men nu kör vi lite uppdatering av vad som hänt i grova drag.

Jobbet

Kan ju börja med att uppdatera lite vad som har hänt på senaste tiden. För det händer ju en massa hela tiden. Nytt jobb känns som att jag börjar komma in i min nya roll och den är INTE som en konsult roll. Även om det är väldigt mycket som är lika. Det känns i alla fall kanon och jag börjar känna mig lite varm i fötterna. Men det är lite annorlunda tänk som måste till och det förändras hela tiden känner jag. Men det är mycket att komma in i och lära sig. Och en helt nytt ställe som man inte känt till mer än att det är en stad. Men det går finemang!

Hobbys och ålder

Så vad händer annars då, jo fisket har blivit en ännu större hobby och lite mål är uppsatta. Tanken är väl att försöka vara med någon tävling nästa år men vi måste nog få tag på en båt först. Så vet du någon som har en båt med motor som är lämplig för minst 2 personer att fiska i som man kan få låna för att vara med på lite tävlingar så hojta till. Nån ska vi väl förhoppningsvis lyckas vara med på. Sen är jag lite sugen på vinterfiske med. Men det får vi se om det hinns med. Sen med fisket så hoppas jag kunna få med lite foto längre fram nu när jag börjar bli lite varm i kläderna när det kommer till fisket.

Sen har jag ju hunnit varit på LAN med goa vänner och spelat lite. Och blivit firad för att jag fyllde 25 tidigare i år (+15). Inte för att jag känner mig så gammal … eller jo det gör jag när jag har ont i kroppen så känner jag mig snarare 80 än 25 men tur det inte är så ofta och att jag faktiskt kan kontrollera det relativt mycket. Ja det var denna uppdatering inte så lång kanske inte så intressant, men det är en uppdatering.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!