Mitt liv mina äventyr

Jag

Hittat en ny Hobby

Ute med båt och fiskar

Ute med båt och fiskar

Yes, det har jag gjort. Rätt ”skön” hobby med. Och en del träning blir det ju också i det, Man måste ju hitta den bästa platsen!

Så nu undrar du säkert vad för hobby?

Eller så har du redan listat ut det på bilden som är på detta inlägg. Men hur som haver så har jag funnit fiske igen. Efter flera år utan att ens ha försökt. Fiskade rätt mycket bäcköring när jag var liten så lite erfarenhet har jag ju. Men det är ju lite läskigt att hålla i fisken, den är ju kladdig!

Så har vart och fiskat tre gånger hittills och det är rätt rogivande även om man kanske inte får så mycket fisk. Min granne som lurat ut mig har fått fisk 2 av 3 gånger vi vart ut så han har bättre fiskelycka än jag har. Samtidigt så är det rätt skönt att bara stå och kasta lite och njuta av naturen eller vädret. Sen får vi se om jag äter fisken jag fångar eller om katterna får den. Det får helt enkelt visa sig.

Ja det var ju det där med att äta…

Fisk är ju inte riktigt min grej. Det är bara att fråga min fru. Hon får nog inte äta så mycket fisk som hon vill förutom kanske fiskpinnar och lax. Men annars är jag ju rätt kräsen när det kommer till fisk. Men tror det har med fiskben att göra än smaken. Så hur som haver så har jag ju inte fått napp på kroken än vilket kanske är bra då?

Men hur som haver får jag fisk lär jag ju smaka i alla fall. Frågan är ju bara hur man ska tillaga den och rensa den. Så det är ju något jag lär lära mig. Så nån gång ska jag väl få med mig kameran också när jag är och fiskar så man får lite mysiga fiskekort.

Kommer mera uppdateringar…

Ja ska försöka uppdatera här lite mer. Har ju lång semester nu så nån kväll borde jag väl få till att skriva något mer. Sen om någon vet något jobb som jag borde söka så hojta till, då jag söker nya utmaningar i arbetslivet.

Sen har jag ju en liten resa ”planerad” så kommer nog mer info om den sen också. Den är ju lite inriktad på min nya hobby med.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!