Mitt liv mina äventyr

Jag, Projekt, Vardag

Första jobb veckan avklarad! Andra påbörjad… Sista veckan som….

Punka

Punka

Ja då har man gjort första jobb veckan efter semester… Starten var väl inte superbra…. det här med att starta med punka på hemvägen #skruvjävel #måndag

Nu är det jobb…

Ja det är skönt att vara tillbaka och börja bygga rutiner igen… Märks att man fortfarande är i semester mode när det kommer till sömnen men det kommer väl gå över när alla andra i familjen börjar jobba och gå i skolan och på dagis som ”vanligt” igen. Rutiner kan återställas. Gillas inte av alla i familjen men så är det väl hos alla antar jag?

Som jag skrev i början av inlägget så började jag min jobb vecka med en punktering på hemvägen. Inte så speciellt kul för jag ska vara helt ärlig jag var helt slut i huvudet. Men det löste sig som tur var så jag kom hem och dagen efter var min pappa snäll och körde bilen till gummi verkstan så dom fick fixa till hålet ordentligt.

Skolan…

Ja den har jag påbörjat nu. Känns lite konstigt att säga att jag både pluggar och jobbar samtidigt men hittills känns det som att det inte ska vara några problem. Nått av mina skolarbeten som hör till svenskan kanske kommer upp här sen. Hur det går tror jag nog att det får bli en överraskning till sen.

Ny planering med vandring?

Ja nu vet jag lite mer vad en vandring handlar så nu ska det planeras en till vandring. Vet att 16km på en dag är LITE för mycket för mig kanske, i alla fall med full packning. Ska göra ett lite avslut för vår Jämtlandstriangeln med överlämning av saker och så. Och kanske lura dem till en ny utmaning. Kanske dra till Blåhammaren? Eller Helax? (Vet inte om det stavas så)

Sista veckan som ogift!

Just Married
Just Married

På lördag smäller det!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: