Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Resor, Vandring

Nu är det inte långt kvar

Koka vatten

Koka vatten behövs för kaffe!

Jag och packning hänger inte riktigt ihop hand i hand… Så det ska bli en utmaning att ha packningen färdig i morgon kväll…

På onsdag åker vi…

Ja på onsdag förmiddag blir det av, då bär resan mot jämtlandsfjällen. Då ska jag på min första riktiga fjällvandring. Hur det går får vi se. Ska försöka skriva ner lite som jag kanske vill tala om för er i efterhand. Sånna där bra att tänka på saker kanske? ja det är ju min första tur så jag antar att allt inte blir rätt.

Till att börja med så har jag lite funderingar kring hur man ska packa i väskan. Lite koll har jag men så är det här med att faktiskt göra det rätt det är nog inte riktigt min grej. Men jag lär väl mig så småningom. Om inte annat så lär jag väl få lära mig att jag packat fel och inte göra om det igen.

Så tror jag har koll på ”allt” som behövs för tillfället i alla fall. Lite glad är jag över att ”kaos” ulf inte ska ha koll på allt. För än så länge ligger allt utspritt över hela lägenheten tror jag… börjar få lite ångest över att jag inte börjat samlat ner allt i väskan.

Men annars då?

Jodå jag är superduper taggad för en vandring. Och efter vandring så blir det att sätta sig i skolbänken igen på kvällar och helger. Så jag hoppas att jag ska klara av det. Men det visar sig om det går. Vart en varm hektiskt sommar.  Och även provat på det här med att vara på husvagns semester… Tror att vi gjorde missen att bo i husvagnen när det var som varmast ute. Var så himla varmt ute och inne i husvagnen och jag är lite värme känslig tror jag. Men att försöka sova i 28 graders värme är inte min grej.

Länge sen det vart något vettigt fotande på sistone

Ja det var ett tag sen det var nått vettigt fotande men det har väl varit för varmt också tror jag för att jag ska palla med att tänka. Så nu ska vi väl försöka gå en fjällvandring och sedan gifta mig och sedan fundera ut på hur jag kan få ut mer av mitt fotograferande. Vill ju gärna försöka göra lite mer avancerade porträtt som är lite mer planerade. Men måste ju först hitta nån som faktiskt vill stå framför kameran och ställer upp också. Men det får bli ett senare projekt nu känner jag. Augusti kommer bli en hektiskt månad.

Nej nu ska jag försöka ta mig till sängs som jag faktiskt sa för över 1 timme sen.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: