Mitt liv mina äventyr

Foto, Projekt, Vandring

Vandrings planer är igång!

Går in skor

Går in skor

Nu är det lite bestämt dock inget datum! Det blir en vandrings tur i sommar!! Jag har fått lite hjälp med tankar kring vandrings planer

Jämtlandstriangeln är målet!

Så nu är frågan vilka som vill med och när det passar in för alla som vill vara med. Lite mindre nervös för det som jag har hittat mig en mentor i mitt friluftsliv. Så nu känner jag mig inte alls lika nervös för mina vandrings planer. Nu gäller det bara att se till att det hittas ett datum som passar. För nu finns en plan och jag har lite mer koll på vad jag behöver göra för att kunna genomföra det.

Så lite mer kunskap har jag fått idag och nu börjar jag längta lite med. Så fick ett tips som jag kanske borde ta till mig. Och det är att vandra med väskan på ryggen lite grann så man kanske borde göra lite äventyr innan. Det blir av så man vänjer sig.

Packa rätt!

Diskuterade det här med packning lite grann och jag vet inte varför. Men känns som att man ska ha jätte mycket grejer med sig när man ska ut och vandra. Vet inte varför men känns som att jag tror att jag ska ha med mig en hel garderob. Aja nu har jag lite mer koll känns det som. Men det kommer garanterat att sluta med att jag frågar min sambo som har mer koll fast hon inte är intresserad av vandring. Jag skrev tidigare en checklista som jag troligtvis får revidera lite. Men det får nog bli efter eller strax innan jag ska åka.

Så nu fick jag mer lust…

Att åka till Fulufjället fast att ha väskan med så jag får träna lite på att bära lite på ryggen och ”träna”. Fast inte just nu fast jag vill dit nu men inte för att träna föra att fota. Så ska nog försöka planera in det i Mars eller april månad. Vill ju fota lite.

Och så vill jag passa på att tacka Anna H för att vara min Mentor! (Jag har gett dig rollen som mentor bara så du vet)

Men tillbaka till ämnet, Datum måste sättas så det kan läggas in i kalendern och söka ledigt då det är en 5 dagars tripp minimum.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

2 Kommentarer

  1. Skulle man inte kunna hyra något billigt boende i typ Älvdalen (eller i närheten) och utgå därifrån under några dagar? Såg på Airbnb att det fanns en del ganska billiga alternativ.

%d bloggare gillar detta: