Mitt liv mina äventyr

Foto, Vardag

Foto promenad på lunchen med en kollega!

Höst vägen

Höst vägen

Ja idag så vart det lite fotograferande!! Jag och kollegan Anders har ett litet försök att gå ut på Fotopromenad en gång i veckan minst. Hittills har det blivit två gånger på tre veckor. Så en miss hittils. Men nu så har vi i alla fall gått lite och jag fotade för det var ju någon som ”glömde” kameran som de så fint hette! 😛

Så hur långt gick vi?

Ja vi gick i ca 45 min. Allt för Sverigestaffetten! Det är en jobb grej det där! Men det är ju bra för hälsan att röra på sig så varför inte! Men nu ska vi titta på lite resultat från ”fotonaden”.

Höst träd i Borlänge Centrum

Höst träd i Borlänge Centrum

 

Staketet

Staketet

 

Höst vägen

Höst vägen

Höst dosa

Höst dosa

Nej har jag inte tid mer..

Nej jag har inte tid mer att skriva mer! Så tack och hej leverpastej!

 

Follow my blog with Bloglovin

%d bloggare gillar detta: