Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Foto, teknik och barn.

The Road

Vägen till Siljansnäs

Så nu var det dags att skriva av sig lite. Har blivit CCNA Certifierad och fotat min fru lite. Och nu är det inte långt kvar tills min yngsta blir 3 år.

Foto tid i studion

Så idag har jag vart ner i studion och fotat min fru lite. Har blivit på tok för lite fotograferande på sista tiden så det är något jag behöver ändra på. Så behöver få nån mer att fota så att jag får tillbaka vanan igen. Men bjuder på en bild här nedan och kanske lite mer bilder kommer. Så om du vill se mer bilder så lägger jag ut de mesta på Instagram och på Facebook så bara gå dit och kolla.

Bild från foto stund med min fru.
Min Älskade fru.

Utbildning

Här för ca vecka sedan (lite längre) så klarade jag av ICND2 och är nu alltså CCNA Certifierad. För er som inte är så tekniskt intresserade så är detta start nivån på en nätverks certifiering hos Cisco. Jag hade ju skaffat mig CCENT innan, den försvinner snart som certifiering men CCNA kommer bestå. Men som tur är nu det nu klart med det. För hade jag inte klarat det före 24:e feb så hade jag helt enkelt fått börjat om. Men mer studier blir det. För ska ju utbilda mig mer är det tänkt. Så nu är det bara att fortsätta framåt med mer studier på kvällstid.

CCNA

Små barn är inte så små längre…

Så snart blir ju min minsta 3 år gammal. Helt otroligt hur snabbt tiden går. Hinner ju faktiskt hända väldigt mycket på den tiden. Och vilket charm troll hon är. Men det är ju många år tills dom är stora nog och tar hand om sig själva. Hoppas jag i alla fall. Sen så vill man ju inte att de ska bli stora heller. Ska nog försöka ta med henne till studion nån dag och hoppas hon är på bra humör och gör sina bus uttryck så man får med dom på bild.

Så vad gör man utan riktig vinter?

Och som det är så ”varmt” och höstigt som det är just nu kanske man borde ta sig ut i lite natur och fota lite. Kanske inte är så mycket snö ute så det kanske går att göra några fina fotografier? Funderar även på att man kanske ska ta en tur till Njupeskär snart (ja jag vet fortfarande). Så kanske måste ta mig dit nu då.!Kanske ska försöka få med mig barnen som vill ut på en Grillvända vid nån grillplats. Så om någon har ett förslag på något bra ställe att ta med barnen och grilla lite korv så får ni gärna hojta till.

Har du läst ända hit så kan du ju skriva en kommentar tycker jag! Kom igen nu så svårt är det ju inte. Skriv en kommentar!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!