Mitt liv mina äventyr

Foto, Resor, Vandring

Fulufjället, Njupeskär – Jag kom dit! (Det vart ett fjäll!)

Vandring på Fulufjället

kafferep på Fulufjället

Jag kom dit! Jag kom upp till Fulufjället!!

Dock höll det på att ta slut ganska så snabbt då min far tyckte att det var en bra idé att hålla ett högt tempo. Vilket jag inte riktigt klarade av. Men efter ett tags vila vart det åter lite fart till det första stoppet på en rastplats.

Sen fortsatte vi runt, dock gick vi omvänt runt fallet. Dels för feltolkning av ett meddelande som stod vid ingången till stigen. Där stod det att Fallet runt var avstängt med hänvisning som jag inte tänkte så mycket på, förrns nu på kvällen så var det ju inte en hänvisning till Fallet utan till sjöarna ovanför.

Silas

Silas i Fulufjället

Fotografering

Hade med mig kameran och passade på att fota lite, Silas som synes ovan fick hamna med på kort. Sen vart det lite fotografering mer men det tror jag att det mesta kommer att hamna på 500px sidan och även på Facebook sidan. Inte idag nån gång i veckan tror jag. Inte helt säker. Men håll utsikt efter nya bilder. Om du inte gillar min fotografsida så rekommenderar jag dig att göra det för fler bilder än vad som skrivs om här.

Lämnar fulufjället

Hemkommen

Japp för ett par timmar sen kom jag hem och är helt slut i kroppen. Jag får inte gnälla 😛 konstigt nog som jag faktiskt valde själv och gå så är det ju så 😉 Men jag gnäller ändå. För jag är helt slut och jag tycker inte jag borde vara så här slut efter en ”promenad” i ett stenigt Njupeskär. Men så är det och imorgon är det åter till verkligheten! För övrigt lånade jag ett helt awesome objektiv som jag tror jag ska försöka skriva en recension på om jag nu kan göra det.

Vad händer härnäst

Ja det kan man allt undra. Funderar seriöst på att ordna en ”grupp” resa med flera likasinnade och gå på fjällen ett par dagar. Men det blir INTE i år i alla fall den saken ska vi ha klar för oss.

 

Nej nu måste jag avrunda kvällen och göra mig klar imorgon hägrar jobbet!

Tack och hej leverpastej.