Mitt liv mina äventyr

Foto, Projekt

Fotografering – Porträtt – Natur osv

Fotografering

Ja det är min största hobby. Och jag skulle nog kunna tillbringa mer tid med det än vad som vore hälsosamt men som sagt fotografering är sjukt skoj. Har fått tillbaka lite inspiration och har nu troligtvis fyra stycken mini projekt igång.

Två av projekten är det väl ”lite” halv akut med då det faktiskt börjar bli kallt ute. Ett av projekten är studio relaterade och det sista har jag inte bestämt än om de ska vara ute eller inne foto.

Naturen

Ja foto kan ta en ut på äventyr i naturen vilket jag tänkt försöka som ni kanske läst i de tidigare inläggen på bloggen. Detta är ytterligare ett projekt insåg jag. Dock inte lika foto relaterat som dessa men än dock foto relaterat.

Så vad är projekten?

Ja det kan ni få undra över ett tag till. Kan tänka mig att publicera dem här när det är klart så ni som följer denna blogg får ta del av dem. Kan inte säga när projekten blir klara och hur mycket som är kvar för nästan alla projekten är fortfarande i planerande stadiet. Har haft kontakt med MUA men ingen som ska vara modell. Kläder är inte klart och plats är inte klart. Så som ni ser är det i förstadiet av planering. inget är klart och inget är bestämt.

Om du tänker: Jag vill vara med i ditt projekt!

Ja om du vill vara med i projektet så är det ”Time For Jpeg” som gäller. Dvs du får slut resultatet på bild i digital form. Ett av projekten har jag ju en gång redan startat och tänkte dra igång igen. Där är det väl ingen MUA som behövs.

Det projektet som är ”enkelt” kräver egentligen bara några minuter i studion om allt redan är uppsatt och klart.

Så vill du hjälpa mig i mina projekt? Var inte blyg och kontakta mig antingen via min Facebook sida eller som en kommentar på bloggen. Ni får gärna dela till folk som ni tror skulle vara intresserad. Så får vi helt enkelt se vart vi hamnar någonstans.

Tack och Hej leverpastej.
Ulf Hagström