Mitt liv mina äventyr

Jag, Vardag

Hälsan är inte på topp

Njupeskär

Njupeskär

Så nu var det så där länge sen igen, hur ska jag kunna ändra denna trend? Händer ju inte så mycket ”roligt” att skriva om.

För lite fotande och dålig hälsa

Så har tänkt mycket på att ta med mig kameran överallt men det blir inte så. Vet inte varför men det har bara blivit så att jag inte fått med mig den. Har till och med packat väskan men ändå inte fått med mig den till slut. För att jag glömt det. Hur konstigt känns inte de då? Jag som alltid kommit ihåg kameran förut.

Sen hänger nog mycket på att jag har ont i kroppen och sover dåligt. Eller kroppen kanske är fel ordval men det har jag ju med, och har ju alltid haft så länge jag kan minnas nästan. Men höften och knäna har jag börjat fått mycket problem med på senaste tiden. Och rör på mig gör jag, väldigt mycket dessutom. eller ja allt är väl relativt. För att ha ett jobb med att sitta framför datorn så är jag rätt imponerad att jag i alla fall minst 1 gång i veckan har rört mig mer än 10k steg. Tror inte att kolla upp så rör jag mig nog ca 8k steg om dagen i snitt. Så helt stilla är jag ju inte.

Tankar och idéer har jag än…

Så fast jag har ont så har jag ändå tankar och idéer på vad jag vill hitta på framöver. Dels vill jag till Njupeskär och fota vinterlandskap och fallet som är is. Sen har jag även en del planer på att försöka hitta ut mer i skogen här i närheten. Funderar på om man kanske skulle ha försökt sig på några turer i sommar till våra ”lokala” skogs områden som kanske är mer som naturreservat osv. Och kanske försöka få med mig sonen. Den enda jag tror skulle vilja följa med.

Har även tankar på att försöka få till mer fotografering i studion. Har funderat efter några idéer som jag tänkt försöka få till men det får vi se sen hur det blir. Saknar fortfarande kontakter med folk som kan det där med makeup och klä folk. Kommer inte på vad det heter just nu och jag är lite för feg för att fråga folk i olika Facebook grupper.

Nej nu har jag nog inte så mycket mer att skriva. Inte för att nått av det jag skrev kändes som något nytt. tror jag skrivit det mesta av det redan i tidigare inlägg. Har nog lite svårt att slå sak i saken och göra saker. (Säger man så?). Men hur som helst kan jag ju passa på att säga Gott nytt år till alla som läser och God fortsättning på julen för den är ju inte helt slut än för vissa.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: